Svea Finans Forbrukslån

svea-storlogo

Vi er stolte av kunne tilby lån via vår samarbeidspartner Svea Finans. Når du sender inn en søknad om forbrukslån her hos lånemegleren vil Svea være en av tilbyderne som vurderer din søknad. Her går vi igjennom hva denne banken tilbyr og gir deg info om tilbudet i sin helhet. Vær oppmerksom på at oppgitt rente er lovpålagt eksempel. Enkeltkunder vil vanligvis få tilbud helt andre betingelser basert på en individuell kredittvurdering. Det betyr at faktisk rente kan bli betydelig lavere, men også høyere i enkelte tilfeller.

Høyeste lånebeløp: 75.000kr (100.000kr med medsøker)

Laveste lånebeløp: 1.000kr

Etableringsgebyr: 750kr

Nedbetalingstid: 2-10år

Nominell rente: 17,9%

Effektiv rente: 30,59%

Krav til brutto årsinntekt: 230.000kr

Litt om selskapet

Svea Finans er underlagt det svenske morselskapet Svea Ekonomi AB, som driver innen en rekke forretningsområder. Svea er et av de større privateide finanshusene og har virsomhet i flere land, deriblant Sverige, Norge, Danmark, Finland, Latvia, Nederland, Sveits, Østerrike, Tyskland og Estland. Selskapet tilbyr blant annet factoring, fakturakjøp, salgsfinansiering, kredittopplysning m.m.

Svea Finans har i Norge ca. 90 ansatte og har kontorer i Oslo, Hamar og Trondheim. Selskapet er regulert og godkjent av Finansinspektionen i Sverige og Finanstilsynet og Datatilsynet i Norge.