Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

LENGDE PÅ NEDBETALING:

 • Månedskostnad:{{monthlyPayments | currency : "" : 0}} kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  SMS-lån inntil 100.000kr! Rask behandlingstid.

  Velg blant de beste tilbudene vi finner til deg.

 • slide-2

  Fra 6,99% nom. rente. Svar innen 15 minutter

  Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet.

1

Søk nå

Det tar bare 2 minutter å fylle ut vår søknad!

Søk nå
2

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Behandling
3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto uten noen forsinkende mellomledd.

Penger på konto

SMS lån – Søk om opptil 500.000kr

Hos lånemegleren hjelper vi deg med å finne smslånet med best betingelser. Du kan søke fra både mobil, nettbrett og vanlig datamaskin og vi går straks i gang med å fremskaffe et lånetilbud til deg. Vårt SMS lån tilbud har ingen krav til sikkerhet og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du ønsker å bruke på å tilbakebetale pengene.

I Norge finnes det ikke direkte tilbud om å søke lån via tekstmelding, men hos oss kan du fylle ut søknaden på ulike enheter og vi sender deg deretter SMS med informasjon om tilbudene som bankene har til deg.

Vårt mål er hele tiden å skape en så god brukeropplevelse som mulig for våre kunder og ett av de grepene vi har gjort er gjøre det enkelt å søke lån via telefon. Sidene våre er spesialtilpasset bærbare enheter og du vil derfor oppleve en strømlinjeformet og raskt søknadsprosess – uansett hvilken enhet du søker lån fra.

Behandlingen av din lånesøknadet er blant de beste på markedet og kort tid etter at du har sendt inn din søknad vil vi som sagt kunne gi deg svar på SMS og epost om du har fått innvilget et lån eller ikke. Vi sender ut din søknad til en rekke banker som vi samarbeider med og vi vil derfor kunne gi deg et konkurransedyktig tilbud. Ved å sende inn kun én søknad til oss søker du faktisk i flere banker samtidig og sparer deg derfor både for tid og arbeid. Bankene må derfor konkurrere om å tilby deg beste lånet og dette er det én person som tjener på: du!

Ønsker du å søke på et lån kan du derfor gjøre dette hos oss uansett hvor i verden du måtte befinne seg – vi har lagt alt til rette for deg slik at du skal få en så god brukeropplevelse som mulig.

Velkommen til oss!