Lån opptil 7,5 Millioner kroner med pant i hus eller hytte

grisoghus

Hos Lånemegleren kan vi hjelpe deg med et refinansieringslån med pant/sikkerhet i fast eiendom. Du kan låne opp til 7,5 Millioner kroner fra 6,10% nominell rente. Har du betalingsanmerkninger er dette heller ikke til hinder for å få innvilget lån.

Vi refinansierer da all gjeld (både sikret og usikret) i et nytt lån som totalt sett gir deg mindre å betale hver måned. For å søke om lånet fyller du bare ut vårt ordinære søknadsskjema. Oppgi valgfritt lånebeløp, så tar vi kontakt med deg og hjelper deg raskt videre. Du kan også ringe oss på tlf. 02 302 dersom du har noen spørsmål om lånet.

Gjeldsproblemer / Betalingsanmerkninger

Det er mange som har opplevd betalingsproblemer eller andre økonomiske skjær i sjøen, og kommer man dithen er det viktig at man gjør de nødvendige og rette grepene for å ta kontroll over situasjonen. Refinansiering med sikkerhet kan derfor være en langsiktig og god løsning.

Refinansiering er som sagt et meget godt virkemiddel og hvis du har sikkerhet i bolig eller fritidsbolig har vi muligheten til å hjelpe deg med en slik finansieringsløsning. En refinansiering har som formål å samle all gjeld du har i ett og samme lån. Boliglån, forbrukslån, kredittkort, handlekonti osv. betales ned og man får et lavt og overkommerlig månedlig beløp å forholde seg til.

Lånet kan også brukes til andre ting

Eier du en bolig eller en fritidsbolig/hytte kan du også søke om lån til andre formål ved å ta sikkerhet i boligen din. Hva du vil bruke pengene til blir da opp til deg, være seg andre prosjekter som investeringer, oppussing eller rett og slett bare en oppfyllelse av drømmene dine er naturligvis også fullt mulig.

Opptil 7,5 millioner kroner

For å få innvilget lån må du ha en betalingsevne som er tilfredsstillende. Hvis dette høres interessant ut, kan vi tilby lån i størrelsesordenen 250.000 kroner og opp til 7,5 millioner kroner, med en nedbetalingstid fra 5 til 30 år. Lånet vil kunne tilsvare opptil 85% av markedsverdien på din bolig og opptil 75% på av markedsverdien på hytta/fritidsboligen din.

Når det gjelder rentenivået vil dette fastsettes etter en invididuell vurdering av din personlige økonomiske situasjon, og elementer som betalingsanmerkninger vil også spille inn her, men er dog ingen hindring for å få lån.

Rente fra 6,10% til 11,90%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 8.00%, 2 mill o/25 år, totalt kr 4.265.886