Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

LENGDE PÅ NEDBETALING:

 • Terminbeløp:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue))) | currency : "" : 0}} kr
 • Rente:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue)) * 0.139) | currency : "" : 0}} kr
 • Månedsbetaling:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue)) * 0.139) + (consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue) | currency : "" : 0}} kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Refinansiering fra
  6,99% nom. rente
  Inntil kr 500.000!

  Vi hjelper deg med å få oversikt.
  Samle dyre lån og kreditter i ett lån!

 • slide-2

  Spar tusenvis av
  kroner hver måned.
  Få tilbud fra
  10 banker!

  Søk om refinansiering nå!
  Vi sammenligner betingelsene
  og presenterer de beste
  tilbudene for deg.

1

Søk nå

Det tar bare 2 minutter å fylle ut vår søknad om refinansiering.

Søk nå
2

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Behandling
3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto uten noen forsinkende mellomledd.

Penger på konto

Refinansiering – Opptil 500.000kr

Med refinansiering kan du få orden i økonomien og spare et betydelig beløp hver eneste måned. Dersom du har gjeld som smålån, handlekonto, avbetalingsordninger og kredittkort kan det ligge mye penger i å refinansiere denne gjelden i et større og mer gunstig lån.

Hos Lånemegleren hjelper vi deg med lån opp til 500.000 kr og via bankene vi samarbeider med gjør vi hele jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt enkle søknadsskjema og krysse av for at du ønsker å bruke hele eller deler av lånet til å nedbetale eksisterende gjeldsposter. Vi hjelper deg med å finne banken med det beste tilbudet og banken hjelper deg med å innfri den gamle gjelden.

Hele prosessen er enkel og du trenger ikke å på forhånd fylle ut alle kreditorene dine. Refinansiering kan kanskje høres komplisert ut, men hos Lånemegleren er det helt ukomplisert for deg som kunde. Du kan føle deg trygg på at du får det best tilgjengelige tilbudet basert på din økonomiske situasjon og vi tar oss av forhandlingen med bankene. Det stilles ingen krav til sikkerhet for lånet og du kan også velge å låne litt ekstra dersom du har behov for penger utover gjelden du vil innfri.

Hva er refinansiering?

Enkelt forklart er refinansiering det å samle sammen ulik gjeld i et større lån der du bruker det nye lånet til å nedbetale den gamle gjelden. Du kvitter deg med mange fakturaer hver måned og samler isteden alt på en betaling. Da kredittkort, avbetaling og smålån ofte har høyere rente enn et vanlig forbrukslån vil du ved å gjøre dette kunne redusere de månedlige kostnadene dine vesentlig.

Til sammen sparer du kostnader på både renter og gebyrer som er knyttet til hvert av dine lån og den totale månedsbelastningen blir enklere å håndtere.

Refinansiering med sikkerhet / betalingsanmerkning

Dersom du kan stille sikkerhet i bolig eller fritidshus kan du også søke om refinansiering med sikkerhet. Her kan du også søke selv om du har inkassosaker og/eller har fått betalingsanmerkninger.