Par søker om refinansiering

Refinansiering av gjeld

Hos Lånemegleren hjelper vi deg med refinansiering av gjeld opp til 600 000kr. Vi hjelper deg med å finne de beste betingelsene hos bankene vi samarbeider med. Alt du trenger å gjøre er å velge en av våre partnere fra tabellen nedenfor og oppgi gjelden du ønsker å refinansiere. Hvis vi klarer å skaffe et tilbud du er fornøyd med, vil banken du velger hjelpe deg med å innfri den gamle gjelden som skal refinansieres.

Prosessen virker kanskje komplisert, men vi er her for å hjelpe deg. Du kan føle deg trygg på at dine interesser er ivaretatt når du søker om refinansiering uten sikkerhet via Lånemegleren.no.

Lånebeløp 10000 – 600000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Individuelt dager
Alder 20 år
Eksempel: Annuitetslån 150 000 kr, 5 år, nom. rente 9,07%, etabl.-/termingeb. 0kr gir eff. rente 9,46%. Totalkostnad 187 400 kr.
Lånebeløp 10000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eksempel: 120 000 kr over 5 år, effektiv rente 11%, kostnad 34 341 kr, totalt 154 341 kr.
Lånebeløp 10000 – 600000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Individuelt dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.
Lånebeløp 10000 – 500 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Låner du 160 000 kr over 5 år, koster det 57 243 kroner hvis den effektive renten er 13.61%. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 år er 217 243 kroner
Lånebeløp 10000 – 500000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Varierende dager
Alder 20 år
Eks: Nominell rente 11.9%, effektiv rente 13.14 %, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-.

Hva er refinansiering?

Enkelt forklart er refinansiering det å ta opp et større lån for å nedbetale et eller flere andre lån uten sikkerhet. Du slipper å betale flere fakturaer hver måned ved å refinansiere alt i et lån. Ettersom kredittkort, avbetaling og smålån ofte har høyere rente enn et forbrukslån vil du ved en refinansiering redusere de månedlige kostnadene betydelig.

Til sammen sparer du kostnader på både renter og gebyrer som er knyttet til hvert av dine lån og den totale månedskostnaden blir enklere å håndtere.

Hvilke fordeler gir en refinansiering?

En refinansiering gir deg flere fordeler:

  • Bedre oversikt over gjeld
  • Mange opplever å få en bedre rente
  • Noen opplever å betale mindre i gebyrer

Hvordan bestemmes renten på refinansiering?

Når banken skal bestemme hvilken rente du skal få på din refinansiering så er dette basert på en vurdering av din kredittscore og en total vurdering av din sak. Lånesum og nedbetalingstid kan i tillegg påvirke renten du får på ditt lån.

Om du har søkt om refinansiering hos Lånemegleren og ikke er fornøyd med renten du har fått kan vi anbefale deg å søke via en av våre samarbeidende agenter. De vil sende søknaden din til flere banken samtidig og dermed øker mulighetene for å få et tilbud du blir fornøyd med.

Hvordan få best rente på refinansiering?

For å få den beste renten når du skal refinansiere så er det veldig viktig at du innhenter tilbud fra flere banker og sammenligner. Veldig mange blir overrasket over at bankene vurderer søknader om refinansiering så forskjellig. Det er ikke uvanlig at det varierer flere tusen kroner i forskjell på hvert eneste lånetilbud.

Når du skal sammenligne refinansiering og søke i flere banker så har du to valg. Enten søke om refinansiering selv eller bruke en tjeneste som finansagentene som Lånemegleren samarbeider med tilbyr. Der kan du med en søknad sammenligne lånetilbud i flere banker. Det er helt uforpliktende og gratis å søke om lån!

Hvor mye kan jeg få i refinansiering?

Du kan få en refinansiering helt opp til 600 000,-. Det er likevel en del faktorer som bestemmer hvor mye du kan få i refinansiering:

  • Din kredittscore
  • Din inntekt
  • Hva slags utgifter har du?

Det betyr at det ikke er noe fasit på hvor mye du kan få i refinansiering men det er totalvurderingen fra banken som avgjør hvor mye du kan få i refinansiering. Bankene vet at det er mest hensiktsmessig å kunne samle hele din gjeld istedenfor å kun ta fraksjoner av den.

Hvis du ønsker et konkret tilbud på refinansiering så er det derfor best om du sender inn en søknad. Vi har laget en tjeneste som gir deg uforpliktende tilbud på refinansiering uten sikkerhet helt opptil 600 000,-.

Refinansiering av forbrukslån og kredittkort

De aller fleste som velger å refinansiere gjør dette for å fjerne eventuelle forbrukslån og kredittkort som man har opparbeidet seg. Det kan være veldig smart å refinansiere forbrukslån og kredittkort for å spare penger og ikke minst for å få en bedre oversikt.

Den siste tiden så har det blitt veldig mye lettere å refinansiere bort forbruksgjeld. Før så måtte man samle gjelden og vite alle tallene for at alt blir korrekt. Etter at gjeldsregisteret kom så har dette blitt enklere og bankene klarer å samle opp det meste av informasjon selv. Om du skulle trenge hjelp for å refinansiere så kan vil banken hjelpe deg fra start til slutt.

Jeg hadde over 250 000,- i gjeld fordelt på 10 selskaper. Lånemegleren hjalp meg å søke om refinansiering og nå har jeg bare ett lån! Anbefales!

Alf-Kåre (49 år)

Ofte stilte spørsmål fra kunder

Det å refinansiere er en stor avgjørelse og vi får ofte spørsmål fra kunder som har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne men nedenfor har vi samlet noen av spørsmålene som ofte blir stilt.

Hvor mye kan jeg få i refinansiering?

Dette er et spørsmål som veldig mange lurer på. I utgangspunktet så kan man søke om refinansiering uten sikkerhet på opptil 600 000,-. Det er likevel en del faktorer som inntekt, gjeldsgrad og kredittverdighet som avgjør hvor mye du kan få i refinansiering.

Får jeg utbetalt lånebeløpet til min konto?

Nei, når du søker om en refinansiering så vil banken samle inn informasjon om gjelden du ønsker å innfri. Dersom søknaden din blir godkjent og du signerer lånepapirer så vil banken betale ut gjelden din direkte til dine kreditorer. I enkelte tilfeller vil banken be om fullmakt til å fjerne kreditten du har hatt hos de enkelte kreditorene.

Kan jeg søke om «ekstra penger» når jeg søker om refinansiering?

Nei, en refinansiering er kun for å betale ut gammel gjeld. Dette er regulert av Finanstilsynet. Om du ønsker ekstra penger i tillegg til refinansieringen så kan dette i enkelte tilfeller gjøres ved at du får to lån. Et lån som er strukturert som en refinansiering og et som blir å regne som et forbrukslån.

Kan jeg få refinansiering med betalingsanmerkning?

Du kan ikke få en tradisjonell refinansiering med betalingsanmerkning. Det vil si et lån uten sikkerhet. Dersom du eier egen bolig så kan du søke om refinansiering med sikkerhet eller et omstartslån.

Hva skjer med kredittkort eller kredittlinjer etter en refinansiering?

Inntil nylig så betalte bankene ut gjelden og gjorde ikke noe mer med det. Nå er det vanlig at bankene tar en gjennomgang til alle bankene og får kreditter fjernet når de refinansierer. Det betyr at du som regel må signere en fullmakt når du signerer på lånet.

Må jeg betale noe for å søke om refinansiering hos Lånemegleren?

Nei, vår tjeneste er helt og holdent gratis for deg som kunde.

Kan bedrifter søke om refinansiering?

Du kan ikke søke om refinansiering som bedrift her men sjekk ut våre undersider kassekreditt og bedriftslån.

Jeg har fått avslag på refinansiering, hva gjør jeg?

Dersom du har fått avslag på refinansiering uten sikkerhet, da kan det å stille sikkerhet i bolig eller fritidshus være løsningen. Dette er en løsning som passer for alle som har sikkerhet som de har en bolig eller fritidsbolig som kan brukes som sikkerhet. Bankene som gir ut denne typen lån kan gi lån selv om du har en dårlig økonomisk situasjon. Lånemegleren kan hjelpe deg med å finne refinansiering med sikkerhet refinansiering med betalingsanmerkning eller et såkalt omstartslån. Her kan du søke selv om du har inkassosaker og/eller har fått betalingsanmerkninger. På grunn av automatiske prosesser og personvern så kan man som regel ikke fortelle deg hvorfor du har fått avslag på refinansiering.