Refinansiering fra 7,49% nom. rente - Inntil kr 500.000!

Vi hjelper deg med å få oversikt.
Samle dyre lån og kreditter i ett lån!

Søk om refinansiering her! Hvor mye vil du låne?

200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo
Nordax Bank logo
Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo
Nordax Bank logo

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi henter inn tilbud fra opptil 18 banker.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

Refinansiering - Opptil 500.000kr

Med en refinansiering kan du få orden i økonomien og spare et betydelig beløp hver eneste måned. Dersom du har flere smålån, handlekonto, avbetalingsordninger og kredittkort kan man spare mye penger ved å refinansiere denne gjelden i et større og rimeligere lån.

Hos Lånemegleren hjelper vi deg med refinansiering av gjeld opp til 500.000kr. Vi hjelper deg med å finne de beste betingelsene hos bankene vi samarbeider med. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema og oppgi gjelden du ønsker å refinansiere. Hvis vi klarer å skaffe et tilbud du er fornøyd med, vil banken du velger hjelpe deg med å innfri den gamle gjelden som skal refinansieres.

Prosessen virker kanskje komplisert, men vi er her for å hjelpe deg. Du kan føle deg trygg på at dine interesser er ivaretatt når du søker om lån hos Lånemegleren. Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal være fornøyd med tilbudene vi fremskaffer. Har du noen spørsmål rundt prosessen er vi tilgjengelige for å hjelpe deg.

Hva er refinansiering?

Enkelt forklart er refinansiering det å ta opp et større lån for å nedbetale et eller flere andre lån. Du slipper å betale flere fakturaer hver måned ved å refinansiere alt i et lån. Ettersom kredittkort, avbetaling og smålån ofte har høyere rente enn et forbrukslån vil du ved en refinansiering redusere de månedlige kostnadene betydelig.

Til sammen sparer du kostnader på både renter og gebyrer som er knyttet til hvert av dine lån og den totale månedskostnaden blir enklere å håndtere.

Refinansiering med sikkerhet / betalingsanmerkning

Dersom du kan stille sikkerhet i bolig eller fritidshus kan du også søke om refinansiering med sikkerhet. Her kan du også søke selv om du har inkassosaker og/eller har fått betalingsanmerkninger.