Refinansiering av gjeld med sikkerhet

En refinansiering med sikkerhet kan være et svært godt alternativ. Du kan refinansiere fra Fra 200.000 – 10.000.000 kr. For å søke må du eie egen bolig eller ha noen som kan stille sikkerhet for lånet.

Refinansiering med pant i bolig!

Lånebeløp:1 000 000 kr
1000000
Nedbetalingstid:25 år
25
Månedskostnad:
fra 5 851 kr *

* Eksempel nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 1 000 000 kr over 25 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 755 436 kr. Totalt 1 755 436 kr.

Nom. rente fra 5,00% til 11,25%. Eff. rente fra 5,40% til 13,80%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Refinansiering med sikkerhet

Hvis man eier egen bolig eller har mulighet til å sette en eiendom som sikkerhet så kan refinansiering med sikkerhet være et veldig godt alternativ. Kort forklart så er refinansiering med sikkerhet en måte hvor du kan søke om lån for å refinansiere bort gjeld med verdien i boligen. Det finnes flere grunner til at stadig flere velger å refinansiere med sikkerhet:

 • Bedre oversikt over gjelden
 • Mange opplever å få en bedre rente enn de har i dag
 • Blir kvitt inkasso og betalingsanmerkninger (hvis man har dette)

Dette er en god løsning hvis man har mye forbruksgjeld, inkasso, betalingsanmerkninger eller hvis man ønsker å samle gjelden sin til en gunstigere rente. Hos Lånemegleren så kan vi hjelpe deg med å søke og sammenligne lånetilbud hos flere banker slik at du får et konkurransedyktig lånetilbud. Det er helt uforpliktende og gratis å søke om refinansiering med sikkerhet hos Lånemegleren.

Hvem kan søke om refinansiering med sikkerhet?

I utgangspunktet så kan alle som vil søke om refinansiering med sikkerhet men for at banken skal kunne gi deg et lånetilbud så er det noen krav som må oppfylles:

 • Du må ha en bolig/eiendom som du kan sette som sikkerhet for lånet
 • Du må ha ledig verdi i boligen
 • Du må ha en skattepliktig inntekt
 • Du må ha et ønske om å rydde opp i gjelden din

Når bankene skal vurdere søknader om refinansiering av alle typer så må de overholde retningslinjer fra Finanstilsynet. Det betyr at bankene må se om du oppfyller kravene som er satt av myndighetene. Dette er for å sikre at bankene gjør ansvarlige vurderinger og til slutt at du er trygg.

Dersom du er usikker på om du kvalifiserer til refinansiering med sikkerhet så må du gjerne ta kontakt med oss på telefon 22 72 60 50 eller på post@stkfinans.no.

Hvem passer dette for?

En refinansiering med sikkerhet passer for deg som ønsker en refinansiering av din gjeld som har fått nei av din ordinære bank. Refinansiering med sikkerhet passer samtidig godt til deg som har betalingsanmerkning og inkasso som du ønsker å bli kvitt.

Hvor mye kan jeg få i refinansiering?

Lånemegleren kan kan bistå med refinansiering helt opptil 10 millioner i utgangspunktet men dersom det er tilstrekkelig med sikkerhet så kan man gå utover dette beløpet. Det er i tillegg en del andre faktorer som påvirker hvor mye du kan få i refinansiering:

 • Inntekten din
 • Verdien på panteobjektet (eiendommen som brukes som sikkerhet)
 • Utgifter

Hvis du ønsker å vite hvor mye du kan få innvilget i refinansiering så anbefaler vi at du sender inn en søknad. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om refinansiering hos Lånemegleren. Vi behandler søknader fortløpende og kan relativt raskt gi deg et pekepinn på hvor mye du kan få i refinansiering.

Hvordan søker jeg om refinansiering med sikkerhet?

Hvis du ønsker å søke om refinansiering med sikkerhet så kan du enkelt følge våre steg nedenfor som forklarer prosessen:

 1. Fyll ut vårt skjema som du finner her
 2. Når vi mottar din søknad så begynner vi å preparere den
 3. Vi tar kontakt før vi sender inn til bankene
 4. Søknaden din blir sendt til bankene
 5. Vi videresender lånetilbud til deg og du bestemmer hvilket som passer best til deg

Vi behandler søknader fortløpende og vi jobber hele tiden for å redusere behandlingstiden på hver eneste søknad. Skulle du oppleve at det tar for lang tid å få svar på din søknad så anbefaler vi at du ringer til oss på 22 72 60 50 eller sender oss en epost på post@stkfinans.no.

Hvorfor søke hos Lånemegleren?

Lånemegleren har lang erfaring med å formidle lån med sikkerhet. Hos oss så får du personlig, ærlig og god oppfølging. I tillegg så samarbeider vi med de fremste bankene på refinansiering i Norge som gjør at du kan være trygg på å få et konkurransedyktig tilbud. Hos oss får du dedikert en kontaktperson som følger deg og din sak fra start til utbetaling.

Hos oss er ingen sak for stor eller liten, vi behandler alle saker med et åpent sinn. Hos oss er diskresjon en selvfølgelighet og du som kunde er viktigst.

Hvem burde ikke søke om refinansiering med sikkerhet?

Refinansiering er et verktøy som er effektivt når man skal rydde opp i gjeld. Dersom man ikke har intensjon i å rydde opp i gjeld så vil vi ikke anbefale refinansiering uten sikkerhet eller refinansiering med sikkerhet. Da er det bedre å bruke litt tid på å komme i "riktig modus" før man søker om en refinansiering.

Om du i dag har en veldig liten gjeld målt i kroner så er det heller ikke sikkert at en refinansiering med sikkerhet vil være en god løsning. Refinansiering med sikkerhet er ikke en billig form for refinansiering og i noen tilfeller så vil det være mest økonomisk gunstig å betale ned gjelden over tid.

Ofte stilte spørsmål om refinansiering med sikkerhet

 • Når du søker om lån med sikkerhet så er det en fordel om du har dine 3 siste lønnsslipper, siste skattemelding og din arbeidskontrakt klar. Om du er selvstendig næringsdrivende så kan det være veldig fint å gjøre klart dokumentasjon på driften i ditt selskap.

  Du trenger ikke å ha dette klart når du søker men om du ønsker en effektiv saksbehandling så er det en klar fordel om du har dette klart.

 • Lånemegleren samarbeider med Bluestep, Bank2, BalanseBank, Instabank, Nordax, Kraft Bank, Svea Finans og InstaBank på lån med sikkerhet.

 • Vi behandler søknader fortløpende men behandlingstiden er veldig forskjellig. Noen saker er mer komplekse enn andre og noen er litt mindre komplekse. Vi etterstreber å ha et preliminært svart til deg i løpet av en arbeidsdag.

 • Hvis du har fått avslag hos en annen aktør så må du gjerne sende inn en søknad til oss slik at vi kan vurdere denne. Om du har fått avslag igjennom oss og du har spørsmål rundt dette så må du gjerne ta kontakt. Det er ikke vi vi som gir avslaget men bankene vi samarbeider med. Det betyr at det er ikke alltid vi har gode svar til deg men vi gir den tilbakemeldingen vi kan.

 • Ja, du kan søke om refinansiering med sikkerhet når du har betalingsanmerkninger. Vi har banker som velger å se bort i fra dette dersom du har sikkerhet og evne til å betjene gjelden. Det samme gjelder med inkasso og lignende situasjoner.

 • Å søke om refinansiering med sikkerhet hos Lånemegleren koster deg ingenting.. Om du får innvilget refinansiering med sikkerhet så må du betale renter og i tillegg så kommer det et etableringsgebyr på en vis % av lånebeløpet.

 • Ja, du kan søke om refinansiering med sikkerhet og få innvilget 2 prioritet. Det er ikke alle banker som tilbyr dette men vi har banker som tilbyr dette.