Om oss

Lånemegleren.no er en nettside som er utviklet, eid og driftes av STK Finans AS (Org.nr. 913 141 288). Vår adresse er Østensjøveien 36, 0667 Oslo. Du treffer oss på telefon 02302 mellom 08.00 og 22.00 på hverdager. I helgene har vi åpent 12.00 – 17.00 lørdag og 14.00 – 21.00 søndag.

STK Finans er en formidler av forbrukslån, lån og refinansiering uten sikkerhet. Dette betyr at din lånesøknad hos oss vil bli presentert for flere banker. I søknadsprosessen vil du som kunde få personlig service av en dedikert kundebehandler, raskt svar og penger svært hurtig inn på konto ved godkjent søknad. Bankene som blir presentert din søknad vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og på denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste lånetilbudet til deg, tilpasset og skreddersydd etter dine behov.

Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra banken/e på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godgjørelse fra andre enn vedkommende bank/er , jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer.

Vi samarbeider i dag med Instabank, AS Financiering, Bluestep, BB Finans, Svea Finans, Ikano Bank, yA Bank, Ekspress Bank, Thorn Finans, Bank2, Collector, Santander Consumer Bank, DNB og Gjensidige.