Om oss

Lånemegleren.no er en nettside som inneholder informasjon om finansiering, lån, kreditt og banktjenester. Vi er en uavhengig kilde og samarbeider ikke direkte med noen banker eller finansinstitusjoner.

På nettsiden kan du lese om forbrukslån, lån og refinansiering uten sikkerhet. Lenkene på siden som peker mot finansaktører er å se på som annonselenker, og lånemegleren.no får en kompensasjon for å fremme disse. Vi tilstreber oss å kun vise frem de beste og mest seriøse aktørene på markedet, og du som kunde står fritt til å søke hos flere ulike banker for å finne det tilbudet som passer deg best.

Våre tjenester her på siden er helt gratis for deg som kunde. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre annonsører jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer.

Via annonsene her på siden kan du i dag få utstedt lån fra blant annet Komplett Bank, Gjensidige Bank – en del av Nordea, Santander, yA Lånet, Instabank, Optin Bank, BB Bank, Express Bank, Monobank, MyBank, Ikano, Collector, Svea Finans, Bluestep, AS Financiering, BRAbank, EasyBank og Nordax m.flere.

Skulle du ha noen spørsmål om nettsiden eller vår tjeneste er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss.