Om oss

Lånemegleren.no er en nettside som er utviklet, eid og driftes av STK Finans AS (Org.nr. 913 141 288). Vår adresse er Østensjøveien 36, 0667 Oslo. Du treffer oss på telefon 22 72 60 50.

Vårt kundesenter holder åpent:

  • Mandag - Fredag: 08.30 - 20.00
  • Lørdag: 10:00 - 16.00
  • Søndag: Kun epost

STK Finans er en formidler av forbrukslån, lån og refinansiering uten sikkerhet. Dette betyr at din lånesøknad hos oss vil bli presentert for flere banker. I søknadsprosessen vil du som kunde få personlig service av en av våre saksbehandlere. Du vil oppleve prosessen som trygg og oversiktlig fra start til slutt. Bankene som blir presentert din søknad vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og på denne måten blir det enkelt for oss å finne det beste lånetilbudet til deg, tilpasset og skreddersydd etter dine behov.

Våre tjenester er helt gratis for deg som kunde. Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende bank/er , jfr. Finansavtalelovens § 88. For deg som kunde betyr dette at alle våre honorarer kommer fra låneinstitusjonene og dermed blir du ikke belastet gjennom noen form for skjulte gebyrer.

Bankene vi samarbeider med i dag er Komplett Bank, Gjensidige Bank - en del av Nordea, Santander, yA Lånet, Instabank, Optin Bank, BB Bank, Express Bank, Monobank, MyBank, Ikano, Collector, Svea Finans, Bluestep, AS Financiering, BRAbank, EasyBank og Nordax.