NyheterKan man få lån med inkasso og betalingsanmerkninger?

Kan man få lån med inkasso og betalingsanmerkninger?

Det å få betalingsanmerkninger eller inkasso kan sette deg i en vanskelig situasjon. Få vet at det faktisk er mulig å låne penger til tross for betalingsanmerkninger og inkasso.

Publisert: 11. mai 2021

Ja, man kan få lån når man har betalingsanmerkninger og inkasso. Nedenfor forklarer vi deg hvordan du kan få lån med betalingsanmerkninger og inkasso.

En betalingsanmerkning eller inkasso er normalt en automatisk grunn til avslag hos en vanlig bank når man søker om forbrukslån . Hvis man har betalingsanmerkninger eller inkasso så må man som regel gå til som kalles for en "spesialbank". Dette er banker som har spesialisert seg i å gi lån og refinansiering til kunder med betalingsanmerkninger.

Hvis du ønsker å søke om lån med betalingsanmerkning så kan du gjøre dette ved å bruke Lånemegleren. Vi samarbeider med flere av de ledende bankene som vurderer annerledes enn tradisjonelle banker. Vi hjelper deg med å gjøre din søknad korrekt og vi hjelper deg med å innhente nødvendig informasjon før vi sender søknaden din bankene.

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi ser på din sak så fort vi har anledning!

Søk om lån med sikkerhet!

Lånebeløp:1 000 000 kr
1000000
Nedbetalingstid:25 år
25
Månedskostnad:
fra 5 851 kr *

* Eksempel nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 1 000 000 kr over 25 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 755 436 kr. Totalt 1 755 436 kr.

Nom. rente 5,00%-11,25%. Eff. rente 5,40%-13,80%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Hvem kan få lån med betalingsanmerkninger?

For å kunne få lån med betalingsanmerkninger så må du kunne stille sikkerhet. Med sikkerhet så mener vi at banken må kunne ta pant i noe for å gi deg lån. Normalt så brukes primærboligen som pant når man søker om lån med betalingsanmerkninger men fritidsbolig er selvfølgelig en mulighet. Om man ikke eier egen bolig så kan man få en kausjonist, en som garanterer med sine verdier at du betaler tilbake lånet.

Utover dette kravet så må man oppfylle noen krav:

  • Skattepliktig inntekt
  • Bodd i Norge i minimum 3 år
  • Et ønske om å rydde opp i gjeld

Kan man bruke lånet på hva man vil?

De aller fleste banker som lar deg låne penger når du har betalingsanmerkning gjør dette utelukket for å hjelpe deg med en refinansiering av din gjeld. Det betyr at man som regel ikke kan få lån med betalingsanmerkning om man er på jakt etter penger til forbruk.

Hvor mye koster et lån med betalingsanmerkning?

Alle saker blir vurdert forskjellig av bankene på bakgrunn av informasjon du oppgir til bankene, informasjon de innhenter og kredittmodellen til banken. Det betyr at alle får gjerne individuelle renter og i de aller fleste tilfeller så reflekterer renten risikoen banker regner deg som.

I tillegg til rentekostnaden så kommer det som oftest et etableringsgebyr, dette varierer i størrelse fra bank til bank. Hvis du ønsker å få et konkret lånetilbud på et lån når du har betalingsanmerkninger så kan du bruke skjema ovenfor. Vi behandler saker fortløpende og det er helt uforpliktende å søke hos oss.

Har du noen spørsmål som du lurer på?

Vi har skrevet litt mer om det å låne penger med betalingsanmerkninger her som du kan lese eller du kan ringe oss for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg til tross for betalingsanmerkninger og inkasso. Vi vurderer alle saker og prøver å hjelpe der vi kan!