Stadig flere nordmenn velger å få hjelp av en låneagent når de skal refinansiere. Lånemegleren har bistått kunder med refinansiering og hjulpet dem med refinansiering i flere år. For noen år siden så var det mest refinansiering uten sikkerhet som var mest aktuelt for de alle men den siste tiden så har vi sett at stadig flere vurderer refinansiering med sikkerhet. I 2022 så har Lånemegleren sluttet med agentvirksomhet og derfor hjelper vi heller ikke til med refinansiering. Likevel så ønsker vi å hjelpe deg – i tabellen nedenfor så finner du flere aktører som kan hjelpe deg med refinansiering.

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298

Hos Lånemegleren så hjalp vi alle kunder med å finne ut hvilken refinansiering som passer for dem og ikke minst om de kunne få refinansiering. Nedenfor har vi forklart litt om hvordan vi kunne hjelpe deg som kunde med refinansiering. Nå har vi kasta denne ballen videre til andre aktører men de tilbyr den samme hjelpen som oss.

Hvordan hjelper vi kunder med refinansiering av gjeld?

De aller fleste av våre kunder starter med å sende inn en søknad men noen velger selvfølgelig å ringe først. Det første vi prøver å finne ut av når vi mottar din søknad eller snakker med deg på telefon er hvilken type refinansiering som er mest til hjelp for deg. Vi ønsker å finne den beste løsningen for deg og det er ikke noe fasit her. For noen så kan refinansiering uten sikkerhet være det beste alternativet og for andre så kan det være refinansiering med sikkerhet. Dessuten så er det noen som ikke kan få refinansiering uten sikkerhet på grunn av betalingsanmerkninger og de som ikke har sikkerhet som kan stilles for refinansiering med sikkerhet.

Når det er bestemt hvilken type refinansiering man skal ha så hjelper vi deg med å sende inn en søknad til flere banker samtidig. Dette gjør at bankene må konkurrere om deg som kunde og mange ender da opp med et konkurransedyktig tilbud. Underveis i prosessen så hjelper vi deg med å kommunisere banken og vi ser ikke på vår jobb som fullført før du har fått ditt lån utbetalt. Da tar banken over kommunikasjonen og vi ønsker deg lykke til!

Vårt mål er at du som kunde skal få hjelp til å få refinansiert den gjelden du ønsker til en konkurransedyktig rente og ikke minst med gode betingelser.

Gratis hjelp med refinansiering

Alt av hjelp som låneagenter bistår kunder med er gratis for kunden. Låneagenter får betalt av banken dersom du får et lån som blir utbetalt. Det betyr at det ikke koster noe å få hjelp av en låneagent til refinansiering. Derfor er vi i Lånemegleren veldig opptatt av at besøkende skal vite at de skal kunne få gratis hjelp med refinansiering. Det er veldig mange fordeler med å få hjelp til refinansiering:

  1. Bedre rente
  2. Hjelp med tidkrevende arbeid i forhold til dokumentasjon
  3. Bistår deg i kommunikasjonen med banken

Når det er sagt så er det utrolig viktig at du velger riktig aktør til å hjelpe deg med refinansiering. For hvis man skal få hjelp så må man ha tillitt til agenten og derfor er det viktig at du velger en seriøs aktør. Det er derfor vi har laget en tabell over tilbydere som kan hjelpe deg med refinansiering.