NyheterHjelp til refinansiering

Hjelp til refinansiering

Hver eneste dag hjelper vi nordmenn med refinansiering og nå har vi skrevet litt om hvordan vi kan hjelpe deg.

Publisert: 16. feb. 2021

Stadig flere nordmenn velger å få hjelp av en låneagent når de skal refinansiere. Lånemegleren har bistått kunder med refinansiering og hjulpet dem med refinansiering i flere år. For noen år siden så var det mest refinansiering uten sikkerhet som var mest aktuelt for de alle men den siste tiden så har vi sett at stadig flere vurderer refinansiering med sikkerhet.

Hos Lånemegleren så hjelper vi alle kunder med å finne ut hvilken refinansiering som passer for dem og ikke minst om de kan få refinansiering. Nedenfor har vi forklart litt om hvordan vi kan hjelpe deg som kunde med refinansiering. Om du skulle ha noen spørsmål om refinansiering som ikke er dekket så ta kontakt med oss så hjelper vi deg så godt vi kan.

Hvordan hjelper vi kunder med refinansiering av gjeld?

De aller fleste av våre kunder starter med å sende inn en søknad men noen velger selvfølgelig å ringe først. Det første vi prøver å finne ut av når vi mottar din søknad eller snakker med deg på telefon er hvilken type refinansiering som er mest til hjelp for deg. Vi ønsker å finne den beste løsningen for deg og det er ikke noe fasit her. For noen så kan refinansiering uten sikkerhet være det beste alternativet og for andre så kan det være refinansiering med sikkerhet. Dessuten så er det noen som ikke kan få refinansiering uten sikkerhet på grunn av betalingsanmerkninger og de som ikke har sikkerhet som kan stilles for refinansiering med sikkerhet.

Når det er bestemt hvilken type refinansiering man skal ha så hjelper vi deg med å sende inn en søknad til flere banker samtidig. Dette gjør at bankene må konkurrere om deg som kunde og mange ender da opp med et konkurransedyktig tilbud. Underveis i prosessen så hjelper vi deg med å kommunisere banken og vi ser ikke på vår jobb som fullført før du har fått ditt lån utbetalt. Da tar banken over kommunikasjonen og vi ønsker deg lykke til!

Vårt mål er at du som kunde skal få hjelp til å få refinansiert den gjelden du ønsker til en konkurransedyktig rente og ikke minst med gode betingelser.

Gratis hjelp

Alt av hjelp som Lånemegleren bistår kunder med er gratis for kunden. Lånemegleren får betalt av banken dersom du får et lån som blir utbetalt. Det betyr at det ikke koster noe å få hjelp av Lånemegleren til refinansiering!

Om du ønsker å snakke med oss før du sender inn en søknad så kan du gjerne ringe oss på 22 72 60 50 eller sende oss en epost på post@stkfinans.no. Om du ønsker å sende inn en søknad om refinansiering uten sikkerhet (hvis du ikke eier bolig) så kan du klikke her. Om du eier egen bolig og ønsker å søke om refinansiering med sikkerhet så kan du klikke her.