Gjennom sine kortløsninger har selskapet i dag 2 millioner brukere. EnterCard eies av EnterCard Group, et skandinavisk selskap med virksomhet innen betalings- og finansieringsløsninger. Selskapet ble stiftet i 2005 med Swedbank og Barclays Bank som eiere. EnterCard Group hadde i fjor en omsetning på 3,4 milliarder svenske kroner, og et overskudd på 1,1 milliarder svenske kroner. Selskapets utlånsportefølje til privatkunder er for tiden på 31 milliarder svenske kroner.

EnterCard har i over 10 år skredderskydd produkter til det norske kredittmarkedet. Produktene tilbys gjennom bedrifter og organisasjoner, som tilbyr låneprodukter under sine egne navn for å skape merverdi hos kundene eller medlemmene sine. I Norge er EnterCard Group mest kjent for å være motoren bak kredittkortet re:member, Boligbyggelagenes kredittkort. I tillegg leverer selskapet kortet Coop Mastercard og Coops kombinerte medlems- og betalingskort.

Selskapet har spesialisert seg på å tilbyr kreditt gjennom kredittkort og forbrukslån i partnernes navn. Inkludert i dette kan det også inngå tjenester som delbetaling, forsikringer og bonusavtaler. EnterCard dekker hele finansieringsløsningen, fra håndtering av risiko til markedsføring, kapitaldekning, juridiske krav, digital utvikling og sikker kundebehandling. 

De samarbeidende sparebankene (kjent under forkortelsen DSS) driver sammen selskapet DSS AS. De forlenger nå sin samarbeidsavtale med EnterCard. DSS AS er en sammenslutning av små og frittstående sparebanker, som totalt består av åtte små og frittstående sparebanker. Gjennom denne konstellasjonen tilbys Master Card Gold som leveres av EnterCard, gjennom bankene har dette kortet 23 000 kunder.

Samarbeidsbankene i DSS er Etne Sparebank, Flekkefjord Sparebank, Haugesund Sparebank, Lillesands Sparebank, Luster Sparebank, Skudenes & Aakra Sparebank, Søgne og Greipstad Sparebank og Voss Sparebank. Disse bankene inngår dermed nå en ny samarbeidsrunde med EnterCard.

– Vi er glade for å kunne fornye vårt langvarige samarbeid med EnterCard. Med dette  har våre kunder tilgang til et fullverdig kredittkort som kan benyttes i inn- og utland, sier Kurth Sensletten, daglig leder i DSS AS.

EnterCard tilbyr ikke kun kredittkortløsninger til bankene, men også løsninger innen analyse, kreditt og utvikling av digitale tjenester. Blant selskapets viktigste kunder finnes Swedbank, LO, British Airways og COOP.

  • Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med disse åtte sparebankene. Med vår internasjonale spisskompetanse på analyse, kreditt og digitale tjenester og DSS sin lokalkunnskap om kundenes behov kan vi skape moderne og konkurransedyktige tjenester sammen, sier Freddy Syversen konsernsjef i EnterCard Group AB.