Kryptovaluta har vært diskutert hett og det finnes veldig mange forskjellige meninger om det. Vi i Lånemegleren skal ikke legge oss opp i dette men om du har tjent opp en imponerende egenkapital innenfor kryptovaluta så ønsker vi å prøve å hjelpe deg. Vi samarbeider med banker som vurderer søknader om boliglån annerledes enn tradisjonelle banker og nettopp derfor kan vi kanskje hjelpe deg.

Det er selvfølgelig viktig at du kan dokumentere opphavet til din formue og ikke minst dokumentere at dette ikke faller under hvitvasking og terrorfinansiering. I tillegg så er det fint om du dokumenterer dette med en Skattemelding som gjør at det er mulig for banken å verifisere at midlene er skattet av.

Hvordan får jeg hjelp hos Lånemegleren:

1. Du fyller ut vår søknad om boliglån som du finner her

2. Gjør klar dokumentasjon på inntekt og ikke minst på opphavet av kryptovaluta. Om du trenger hjelp her så kan du bruke Kryptosekken for å få en oversikt over alle handler. Kryptosekken er godkjent dokumentasjon av Skatteetaten og bør derfor fungere for bankene.

3. Når vi har mottatt din søknad så tar en av våre spesialister på boliglån kontakt med deg. Vi behandler søknader fortløpende. Kommunikasjonen med oss kan foregå via telefon eller epost.

4. Vi kontakter bankene som vi samarbeider med for å presentere din sak

Kan vi garantere utfallet?

Nei, det kan vi absolutt ikke gjøre men vi kan gjøre vårt beste forsøk for deg. Når man søker om boliglån så er det flere faktorer som spiller inn og hvor egenkapitalen kommer er en mindre faktor. Vi er vandt til å jobbe med saker som er krevende igjennom vårt arbeid med refinansiering med sikkerhet og omstartslån.