Nyheter

Hjemmelagde julegaver

Hjemmelagde julegaver - spar stort!

Julaften nærmer seg med stormskritt og kanskje sitter du allerede å kaldsvetter og tenker på alle pengene som kommer til å forsvinne fra kontoen din når desember nærmer seg. Du er sannelig ikke alene om dét, men i denne artikkelen skal vi gi deg noen flotte tips til billige og hjemmelagde julegaver som du kan gi til dine nærmeste!

Spar penger pa julegaver

Spar penger på julegaver - begynn tidlig!

Lang der bak i bakhodet har julegavene og alle de innkjøpene vi vet kommer begynt å kverne hos mange, og at det kverner såpass tidlig er utvilsomt en fordel! Begynner du tidlig er sjansene svært gode for at du vil ende opp med å bruke mindre penger enn om du shopper inn alt i siste liten!

Hvordan spare 1 million

Hvordan spare 1 million kroner? Les tipsene her!

Alle drømmer vi om en alderdom hvor vi er finansielt uavhengige og har godt med penger på bok, men det verste av alt er at du ikke trenger vente til alderdommen med det! I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan spare 1 million kroner!

Få 5 tips til en full økonomisk gjennomgang

Ta en full økonomisk gjennomgang til høsten – 5 trinn

Takket være sommerferien, brylluper, utendørs grillfester og mye annet er det utvilsomt enkelt å pådra seg gjeld eller bruke for mye penger fra juni til august. Det her heller ingen tvil om at vi bruker mer penger enn vanlig på det sosiale i sommermånedene enn ellers i året.

Tungt å begynne på jobb etter ferien

Tungt å begynne på jobb etter ferien? Les våre 6 tips her!

Du er slett ikke alene om å sitte igjen med følelsen av å behøve en ferie etter ferien! Her finner du 6 strategier som kan hjelpe deg over de tunge dagene etter ferien og få deg tilbake på sporet igjen!

Kredittkort

Gått på en økonomisk feriesmell?

Ferien nærmer seg slutten for mange i Norge og kanskje er du allerede tilbake på jobb i din første uke etter noen deilige og avslappende dager?

Reise billig i Europa

7 måter å reise billig i Europa på

Vi skal i denne artikkelen vise deg hvordan du kan reise billig i Europa, og spare mye penger!

Kontantuttak i utlandet

Kontantuttak i utlandet – les våre tips og råd

I dag skal vi se nærmere på hva du må ta hensyn til når det gjelder kontantuttak i utlandet.

Fredrik Karlsen

Daglig leder i Lånemegleren rister på hodet over uttalelsene fra BN Bank

De undervurderte nok sine konkurrenter grovt, og overvurderte sitt eget produkt veldig. Etter 2 år med manglende konkurransekraft var det altså nok, og for oss fremstår medieuttalelsene både som umusikalske og med et snev av bitterhet.

Bobil på tur

En sommer med unike minner? Kjøp en bobil

Vi går en nydelig tid i møte og solen vekker liv i trette kropper etter en lang vinter. Mange stoler kanskje på at den varme sommeren i 2018 skal gjøre sin reprise i 2019? Kjenner du din indre nomade kalle er kanskje bobilferie noe for deg i år.