Nyheter

Lån til eiendom - Bedrifter

Når man som bedrift skal investere i eiendom eller kanskje utvikle eiendom så trenger man en bank som kan hjelpe til med å finansiere investeringen. Les alt du trenger å vite om å låne penger til eiendom som bedrift.

Refinansiering for bedrifter

Lånemegleren fortsetter satsningen mot bedriftsmarkedet. Nå har vi lansert refinansiering for bedrifter. Det betyr at Lånemegleren nå kan hjelpe din bedrift med refinansiering!

Bedriftsforsikring

Når man driver en bedrift så er det viktig å sikre seg mot alle mulige scenario. Det finnes heldigvis bedriftsforsikringer og vi har sett litt nærmere på hvilke forsikringer du trenger som bedrift.

Hvilken bank er best for bedrifter?

I Norge så er det kun et fåtall av banken som egner seg godt for bedrifter. Hvilken bank er best for din bedrift? Les om vår vurdering av de forskjellige bankene sitt bedrifts-produkt!

Hvordan regnes prisen på forsikring ut?

Forsikring er en stor kostnad og de aller fleste av oss forsikrer det som er kjært. Barn, kjæledyr, hus og hytte skal forsikres, men hvordan regnes prisen ut? Lånemegleren forklarer!

Beste regnskapsprogram på nett

Før var regnskapsfører en stor kostnad for de aller fleste men ettersom regnskapsføring har blitt digitalisert så er det blitt svært enkelt å gjøre jobben selv. Vi har sett litt på de forskjellige regnskapsprogrammene på nett. Les alt du trenger å vite her!

Lån til å betale MVA?

Det å drive en bedrift er et stort ansvar uansett hvor bedriften er. Noen ganger planlegger man feil og man får en regning på mva. Da kan en kortsiktig kassekreditt hjelpe deg med å komme over kneika. Vi har skrevet litt om hvordan du kan låne penger til å betale MVA:

Hvordan shorte aksjer?

Aksjemarkedet går til nye høyder hver eneste dag men hvordan kan investere slik at man tjener penger når aksjene går ned i pris. Vi har skrevet om shorting av aksjer!

Hvordan kjøpe aksjer?

Stadig flere nordmenn investerer penger i aksjer. Det finnes i dag veldig mange forskjellige tilbydere av tjenester som lar deg investere i aksjer. Les vår guide til hvordan du kommer i gang!

Hvordan spare penger på strøm?

Strøm er en kostnad som blir større for nordmenn. De siste årene så har strømprisen økt betraktelig og etterhvert som verden blir elektrifisert så er det ventet at prisen kommer til å stige ytterligere. Hvordan kan du spare penger på strøm?

Hvordan spare penger på forsikring?

Forsikring er ved siden av boligutgifter en av de største utgiftene vi nordmenn har. Hvordan kan man spare penger på forsikring? Vi går igjennom de beste tipsene her!

Hvordan skaffe finansiering til en nettbutikk?

Vi har skrevet litt om hvordan du kan finansiere nettbutikk-drømmen!

Hvordan ser fremtidens lånemarked ut?

Ingen vet helt hvordan fremtiden blir men vi har prøvd å se inn i krystallkulen når det kommer til lånemarkedets fremtid.

Hva skjer med gjeld om man ikke betaler den?

De aller fleste etterstreber å betale ned gjelden innenfor nedbetalingsplanen, men hva skjer hvis man ikke gjør det?

Piggy bag

Kan renten på forbrukslån endre seg?

Et spørsmål som vi ofte får hos Lånemegleren er om renten på forbrukslån kan endre seg i takt med rentehevinger eller når renten går ned. Vi har skrevet litt om dette!

Hvordan takle renteoppgang?

Renten på lån i banken har aldri vært lavere enn nå. Flere økonomer ber nordmenn om å ta høyde for at renten kommer til å stige i løpet av de neste årene. Vi skriver litt om hvordan man burde rigge seg til høyere renter.

Winter cabin

Hyttelån

Stadig flere nordmenn låner penger til hytte. Vi har derfor skrevet litt om hyttelån og hva du må tenke på før du kjøper en hytte.

Hva er god rente på et forbrukslån?

Når man skal ta opp et forbrukslån så er renten veldig viktig for de aller fleste av oss. Veldig mange lurer på hva som egentlig er god rente på et forbrukslån? Les alt du trenger å vite her!

Betal ned gjeld

Øke boliglån for å betale ned gjeld?

Stadig flere nordmenn som har forbrukslån eller kredittkort velger å øke boliglånet for å refinansiere bort gjeld. Vi har skrevet alt du trenger å vite om å øke boliglån for å betale ned gjeld!

Boliglån med egenkapital fra kryptovaluta

Flere tusen nordmenn har hatt solide gevinster etter å ha investert i kryptovaluta. Nå viser det seg at flere banker ikke lar disse kundene bruke penger tjent på kryptovaluta som egenkapital men finnes det noen alternativer?