Nyheter

Hvem er namsmannen?

Har du fått et brev fra namsmannen? Hvem er det og hvordan håndterer man det?

Kan man få lån til ENK (enkeltpersonforetak)?

Det er ikke bare store bedrifter som trenger å låne penger. ENK kan ha behov for finansiering av utstyr, lagerbeholdning eller andre ting. Vi får ofte spørsmål om man som ENK kan låne penger.

Renta skal stige videre over de neste månedene

Det er mye som skjer i verden og økonomien er ikke noe unntak. I USA så legger de opp til 7 rentehopp i 2022 og i Norge så er det spådd rentehopp i årene som kommer.

Money & house on the scale

Har banken riktig belåningsgrad på din bolig?

Boliglånet tikker og går hver måned. Følger du med på om banken har oppdatert ditt boliglån? Hvis du ikke aner hva vi snakker om så les vår artikkel som kan potensielt spare deg flere tusen kroner.

Betal ned gjeld

Hvordan rydde opp i gjeld?

Det nærmer seg et nytt år og veldig mange ønsker å start året med blanke ark. Hvordan går man egentlig frem når man ønsker å rydde opp i gjelden?

Money & house on the scale

Boligpriser i 2022

Planlegger du å kjøpe bolig i nærmeste fremtid? Venter du til 2022 kan du dra nytte av nye boligsalgsregler. Men hvordan kommer boligprisene til å endre seg i året som kommer? Les alt her!

Hvordan finansiere et varelager?

Når man driver butikk eller nettbutikk så har man behov for et varelager. Dette er viktig for å kunne ha produkter å selge til kundene og få det vi kaller for "cashflow". Det er kapitalkrevende å ha et varelager og det kan være utfordrende for en hver bedrift uansett størrelse.

Helselån

Helselån er et relativt nytt produkt som flere private sykehus tilbyr til sine kunder. Hva er et helselån og burde du ta opp et helselån?

Lån til byggeprosjekt

Når man setter i gang et byggeprosjekt så er det som regel behov for finansiering av byggeprosjektet. Lånemegleren forteller deg alt du trenger å vite om lån til byggeprosjekt.

Prosjektlån - Finansiering til næringsbygg og boligprosjekter

Et prosjektlån er en midlertidig finansiering av et byggeprosjekt til enten næringslivet eller private. Vi har derfor laget den beste guiden til deg som ønsker et prosjektlån til ditt prosjekt.

Hvordan selge en bil til en høyest mulig pris?

Det å selge en bil kan være tidkrevende og ikke minst vanskelig. Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan selge en bil raskt og til høyest mulig pris.

Hvordan innhente en gratis verdivurdering av din bolig?

Alle som eier bolig er som regel interessert i å vite verdien av boligen. Spesielt interessant er det gjerne når man har hatt et hus over lengre tid eller kanskje pusset opp. En verdivurdering kan brukes for å refinansiere gjeld inn i boliglånet eller kanskje finansiere en oppussing. En verdivurdering kan man som regel få gratis og vi forteller deg hvordan.

Lån til eiendom - Bedrifter

Når man som bedrift skal investere i eiendom eller kanskje utvikle eiendom så trenger man en bank som kan hjelpe til med å finansiere investeringen. Les alt du trenger å vite om å låne penger til eiendom som bedrift.

Refinansiering for bedrifter

Lånemegleren fortsetter satsningen mot bedriftsmarkedet. Nå har vi lansert refinansiering for bedrifter. Det betyr at Lånemegleren nå kan hjelpe din bedrift med refinansiering!

Bedriftsforsikring

Når man driver en bedrift så er det viktig å sikre seg mot alle mulige scenario. Det finnes heldigvis bedriftsforsikringer og vi har sett litt nærmere på hvilke forsikringer du trenger som bedrift.

Hvilken bank er best for bedrifter?

I Norge så er det kun et fåtall av banken som egner seg godt for bedrifter. Hvilken bank er best for din bedrift? Les om vår vurdering av de forskjellige bankene sitt bedrifts-produkt!

Hvordan regnes prisen på forsikring ut?

Forsikring er en stor kostnad og de aller fleste av oss forsikrer det som er kjært. Barn, kjæledyr, hus og hytte skal forsikres, men hvordan regnes prisen ut? Lånemegleren forklarer!

Beste regnskapsprogram på nett

Før var regnskapsfører en stor kostnad for de aller fleste men ettersom regnskapsføring har blitt digitalisert så er det blitt svært enkelt å gjøre jobben selv. Vi har sett litt på de forskjellige regnskapsprogrammene på nett. Les alt du trenger å vite her!

Lån til å betale MVA?

Det å drive en bedrift er et stort ansvar uansett hvor bedriften er. Noen ganger planlegger man feil og man får en regning på mva. Da kan en kortsiktig kassekreditt hjelpe deg med å komme over kneika. Vi har skrevet litt om hvordan du kan låne penger til å betale MVA:

Hvordan shorte aksjer?

Aksjemarkedet går til nye høyder hver eneste dag men hvordan kan investere slik at man tjener penger når aksjene går ned i pris. Vi har skrevet om shorting av aksjer!