Lån med sikkerhet i bolig - lavere rente enn forbrukslån

Fra 100.000 – 5.000.000 kr.

Søk om lån med sikkerhet!

Lånebeløp:1 000 000 kr
1000000
Nedbetalingstid:25 år
25
Månedskostnad:
fra 5 851 kr *

* Eksempel nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 1 000 000 kr over 25 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 755 436 kr. Totalt 1 755 436 kr.

Nom. rente fra 5,00% til 11,25%. Eff. rente fra 5,40% til 13,80%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Lån med sikkerhet i boligen - billigere enn forbrukslån

Hvis du eier egen bolig og trenger ekstra penger til oppussing, refinansiering eller andre formål så er det mulig at du kvalifiserer til det som kalles for et "pantelån". Dette er et helt ordinært 2.prioritetslån som gjør at banken kan ta sikkerhet i boligen din og låne deg akkurat det du trenger.

  • Rente fra 4,99 %
  • Opptil 30 års nedbetalingstid
  • Digital søknadsprosess

Lånemegleren samarbeider med flere banker på lån med sikkerhet og våre kundeveiledere har lang erfaring med å behandle søknader. Vi kan hjelpe deg med å sammenligne og finne den banken som passer best til din situasjon. Søknadsprosessen er digital, men vi bistår med personlig hjelp hele veien.

Hvordan søker jeg om lån med sikkerhet?

1. Du fyller ut vårt skjema her

2. Vi kontakter deg for å preparere din søknad

3. Søknaden din blir sendt til bankene vi samarbeider med

4. Vi informerer deg om eventuelle lånetilbud og du velger

5. Vi følger deg opp til lånet med sikkerhet er utbetalt

Må jeg flytte hele boliglånet?

Noen banker ønsker at du flytter hele boliglånet og andre banker krever kun 2 prioritet. Hvis du ikke har inkasso eller betalingsanmerkninger så er sjansen stor for at du slipper å flytte hele boliglånet. I saker som f.eks innebærer refinansiering med betalingsanmerkning da er det mer vanlig at banken ønsker full kontroll på deg som kunde ettersom risikoen er større.

Hva som er mulig for deg finner vi ut når vi har mottatt søknaden din. Før vi sender inn din søknad for lån med sikkerhet til bankene så liker vi å ta en prat med deg enten på telefon eller epost. Hvis du f.eks ikke ønsker å flytte hele boliglånet så kan du gjerne opplyse oss om det slik at vi kan ta dette i betraktning.

Hvem passer lån med sikkerhet for?

Det passer for deg som eier egen bolig eller har mulighet for å få sikkerhet i eiendom fra andre. Det passer særdeles godt for deg som har forbrukslån som du ønsker å refinansiere eller til deg som har behov for finansiering men forbrukslån ikke er noe alternativ. Lån med sikkerhet kan være et godt alternativ til deg som har betalingsanmerkninger eller inkasso som du ønsker å bli kvitt.

Ofte stilte spørsmål om lån med sikkerhet

  • Nei, det er gratis og helt uforpliktende å søke om lån med sikkerhet. Lånemegleren (STK Finans) får betalt av banken dersom lånet blir utbetalt. Det betyr at du som kunde ikke betaler noe for tjenesten Lånemegleren.no yter.

  • Renten på lån med sikkerhet settes utifra en kredittvurdering og vurdering av din sak. Det betyr at renten vil variere fra sak til sak. Om du ønsker å vite hvilken rente du kan få på et lån med sikkerhet så kan du helt uforpliktende søk hos Lånemegleren uten å forplikte deg til noe.

  • Ja, når man søker om lån med sikkerhet så er det noe som heter etableringsgebyr. Dette er et gebyr som banken tar en gang. Dette varierer i størrelsen 1 % - 4 % av lånebeløpet og er veldig betinget av hvilke forutsetninger din sak har.