Du kan søke fra både mobil, nettbrett og vanlig datamaskin og vi går straks i gang med å fremskaffe et lånetilbud til deg. Vårt SMS lån tilbud har ingen krav til sikkerhet og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du ønsker å bruke på å tilbakebetale pengene.

I Norge finnes det ikke direkte tilbud om å søke lån via tekstmelding, men hos oss kan du fylle ut søknaden på ulike enheter og vi sender deg deretter SMS med informasjon om tilbudene som bankene har til deg.

Les mer om SMS lån hos NesteBank!

Vårt mål er hele tiden å skape en så god brukeropplevelse som mulig for våre kunder og ett av de grepene vi har gjort er gjøre det enkelt å søke lån via telefon. Sidene våre er spesialtilpasset bærbare enheter og du vil derfor kunne legge inn en søknad fra både mobil og nettbrett.

Din søknad behandles av våre dyktige medarbeidere, og når vi får tilbud fra bankene vil du bli varslet om dette – og deretter kan du gå inn på dine sider og vurdere de forskjellige alternativene. Vi sender ut din søknad til en rekke banker som vi samarbeider med og vi vil derfor kunne gi deg et konkurransedyktig tilbud. Ved å sende inn kun én søknad til oss søker du faktisk i flere banker samtidig. Bankene må derfor konkurrere om å tilby deg beste lånet og dette er det én person som nyter godt av: du!

Ønsker du å søke på et lån kan du derfor gjøre dette hos oss uansett hvor i verden du måtte befinne seg – vi har lagt alt til rette for deg slik at du skal få en så god brukeropplevelse som mulig.

Velkommen til oss!