InformasjonSøk om lån via mobiltelefon - få svar på SMS

Søk om lån via mobiltelefon - få svar på SMS

Hos lånemegleren hjelper vi deg med å finne sms lånet med best betingelser.

Publisert: 5. apr. 2019

Du kan søke fra både mobil, nettbrett og vanlig datamaskin og vi går straks i gang med å fremskaffe et lånetilbud til deg. Vårt SMS lån tilbud har ingen krav til sikkerhet og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du ønsker å bruke på å tilbakebetale pengene.

I Norge finnes det ikke direkte tilbud om å søke lån via tekstmelding, men hos oss kan du fylle ut søknaden på ulike enheter og vi sender deg deretter SMS med informasjon om tilbudene som bankene har til deg.

Vårt mål er hele tiden å skape en så god brukeropplevelse som mulig for våre kunder og ett av de grepene vi har gjort er gjøre det enkelt å søke lån via telefon. Sidene våre er spesialtilpasset bærbare enheter og du vil derfor kunne legge inn en søknad fra både mobil og nettbrett.

Din søknad behandles av våre dyktige medarbeidere, og når vi får tilbud fra bankene vil du bli varslet om dette - og deretter kan du gå inn på dine sider og vurdere de forskjellige alternativene. Vi sender ut din søknad til en rekke banker som vi samarbeider med og vi vil derfor kunne gi deg et konkurransedyktig tilbud. Ved å sende inn kun én søknad til oss søker du faktisk i flere banker samtidig. Bankene må derfor konkurrere om å tilby deg beste lånet og dette er det én person som nyter godt av: du!

Ønsker du å søke på et lån kan du derfor gjøre dette hos oss uansett hvor i verden du måtte befinne seg - vi har lagt alt til rette for deg slik at du skal få en så god brukeropplevelse som mulig.

Velkommen til oss!

Søk forbrukslån her! Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp250 000 kr
250000
0 kr
0
Nedbetalingstid10 år
10
Månedsbetaling
ca 3 844 kr
Eksempel nom. rente 13,65%, eff. rente 14,62%. Lån 250 000 kr over 10 år.  Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 211 253 kr. Totalt 461 253 kr.  Nom. rente 7,49%-26,9%. Eff. rente 8,99%-31,3%. Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.
Lånemegleren

Copyright © 2019
Lånemegleren driftes av STK Finans AS.
Lånemegleren finnes også i Sverige og Finland.
I tillegg drifter vi Forbrukslån.com.

På lånemegleren.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg.