Gjeldsproblematikken blir stadig mer aktuell i Norge i dag, og for mange går det så langt at det er uaktuelt å kunne låne penger i sin bank. Heldigvis finnes det andre alternativer som er villige til å vurdere din søknad selv om du måtte ha økonomiske utfordringer.

Når man har problemer med å håndtere gjelden sin kan dette gjerne ende med både betalingsanmerkninger, inkassokrav, gjeldsordning og andre ting, og dette er faktorer som vil sette en effektiv stopper for dine låneplaner i banken din. Disse bankene fokuserer ene og alene på betalingshistorikk, men hvis du søker om boliglån her hos oss vil du få en fair vurdering av din søknad hvor vi fokuserer på din fremtidige betalingsevne. Hvis du i tillegg kan tilby oss en form for sikkerhet er det ikke sikkert at lånet ditt er så altfor langt unna – til tross for gjeldsproblemer.

Noe annet vi kan tilby er refinansiering som en løsning på dine gjeldsproblemer. Det vi da kan gjøre er å tilby deg et lån mot sikkerhet i din bolig eller hytte/fritidsbolig, slik at du får et lån med gunstige renter som du kan innfri den dyreste gjelden din med. På denne måten rydder du opp i økonomien din samtidig som du skaffer deg en romsligere økonomi. Nedenfor ser du noen av de forskjellige typene refinansiering vi kan hjelpe med:

Omstartslån

Refinansiering med betalingsanmerkning

Refinansiering med sikkerhet

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298