Du har kanskje kommet til det punktet i livet ditt hvor du har begynt å kikke etter bolig? Da kan det være smart å søke om et finansieringsbevis før du starter med selve letingen ettersom dette er en dokumentasjon som bekrefter at boligfinansieringen din er i orden.

Et lånebevis som dette fungerer med andre ord som en bekreftelse på hvor mye du har muligheten til å få i boliglån og vil som oftest være gyldig i en periode over 3 til 6 måneder. Har du dette beviset på plass vil du som boligkjøper stå sterkere hvis du skulle havne i en budrunde med andre kjøpelystne nordmenn.

Dokumentet som du mottar fra banken vil være påført den maksimale lånesummen du har til rådighet og du har dermed muligheten til å legge inn et bud på en bolig uten forbehold. Dette vil virke betryggende og beroligende på den som skal selge og spesielt når det er flere med i budrunden. Som selger er det alltid positivt å vite at den som har lagt inn bud på boligen faktisk har finansieringen i orden.

Søk om et finansieringsbevis i dag og ha den finansielle delen av boligkjøpet på plass allerede før du starter å lete etter bolig.