InformasjonFinansieringsbevis for boliglån
Flytter inn i ny leilighet

Finansieringsbevis for boliglån

Det være smart å søke om et finansieringsbevis før du starter med selve letingen ettersom dette er en dokumentasjon som bekrefter at boligfinansieringen din er i orden.

Publisert: 13. aug. 2019

Du har kanskje kommet til det punktet i livet ditt hvor du har begynt å kikke etter bolig? Da kan det være smart å søke om et finansieringsbevis før du starter med selve letingen ettersom dette er en dokumentasjon som bekrefter at boligfinansieringen din er i orden.

Et lånebevis som dette fungerer med andre ord som en bekreftelse på hvor mye du har muligheten til å få i boliglån og vil som oftest være gyldig i en periode over 3 til 6 måneder. Har du dette beviset på plass vil du som boligkjøper stå sterkere hvis du skulle havne i en budrunde med andre kjøpelystne nordmenn.

Dokumentet som du mottar fra banken vil være påført den maksimale lånesummen du har til rådighet og du har dermed muligheten til å legge inn et bud på en bolig uten forbehold. Dette vil virke betryggende og beroligende på den som skal selge og spesielt når det er flere med i budrunden. Som selger er det alltid positivt å vite at den som har lagt inn bud på boligen faktisk har finansieringen i orden.

Søk om et finansieringsbevis i dag og ha den finansielle delen av boligkjøpet på plass allerede før du starter å lete etter bolig.

Søk forbrukslån her!

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente fra 7,49% til 26,9%. Eff. rente fra 8,99% til 31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.