Å søke om boliglån med inkasso hengende over seg er som regel ensbetydende med avslag ettersom de fleste banker i dag legger meget stor vekt på din betalingshistorikk. Dette er en vanlig tankegang blant ordinære banker, men du skal allikevel ikke fortvile, for som sagt finnes det et alternativ her hos oss.

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298

Kort og godt dreier det seg om å skifte fokus, og i det legger vi at vi ønsker å se på din fremtidige betalingsevne og derfor la fortid være fortid. Det som har skjedd har skjedd, og hvis du har muligheten til å stille en form for sikkerhet eller at vi ikke betviler din betalingsevne, vil et boliglån med inkassogjeld definitivt kunne være en mulighet.

Det vil også være en mulighet å hjelpe deg med refinansiering av inkassogjeld. Her vil det være viktig at du kan stille sikkerhet for eksempel i din bolig, og på denne måten vil vi kunne tilby et lån som gjør at du kan innfri din inkassogjeld og dermed få en kraftig forbedret økonomisk hverdag.

Det gjelder kort og godt å se på mulighetene fremfor begrensningene, og hvis du føler at du sitter i en økonomisk knipe kan du få hjelp av en agent eller en spesialbank.