Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne og fremtid, fremfor din betalingshistorikk. Det betyr ganske enkelt at vi kan kanskje hjelpe med et å finne et boliglån når andre banker sier nei. Det dermed mulig for deg å få lån med betalingsanmerkning hvis du oppfyller noen krav. Velg en aktør fra tabellen nedenfor og søk i dag.

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298

Boliglån med betalingsanmerkninger er ikke dagligdag i de tradisjonelle bankene, og derfor har vi spesialisert oss på å bistå dem som befinner seg i en livssituasjon som kan oppleves som vanskelig. Vi er alle forskjellige og er naturligvis i forskjellige faser i våre liv, og det å eie sin egen bolig vil kunne være nøkkelen for mange av dem som nektes lån i sin faste bank.

Det handler om å se muligheter der andre ser begrensninger, og vi har troen på at alle ønsker å få livet sitt til! Å ha troen på mennesker er derfor viktig i de situasjonene hvor de ofte får et nei til svar.

Her hos oss vil din søknad bli vurdert individuelt og seriøst, og å få et lån med betalingsanmerkninger er som sagt fullt mulig. De eneste kravene som stilles er at du naturligvis må ha betalingsevne, altså råd til å betale ned på huslånet ditt og innfri dine økonomiske forpliktelser, samt at du må kunne tilby en form for sikkerhet.

Så om du har behov for et lån med betalingsanmerkning inviterer vi deg til å sende inn en søknad – vi vurderer annerledes enn de andre bankene. Vi behandler søknader fortløpende og du kan enkelt bruke kalkulatoren ovenfor for å søke.

Hva skjer når jeg sender inn søknad til Lånemegleren?

Lånemegleren.no tar ikke lenger imot søknader fra kunder – vi ber deg heller bruke en aktør fra listen ovenfor. Her finner du agenter og banker som tilbyr boliglån med betalingsanmerkning. Slik foregår det:

 1. Søk hos en eller flere av agentene
 2. Gi informasjon til banken eller agentene
 3. Søknaden din blir vurdert
 4. Lånetilbud med betalingsanmerkninger sendes deg
 5. Du må sammenligne lånetilbudet
 6. Signer lånetilbud
 7. Lån utbetales og betalingsanmerkninger slettes.

Hvor lang tid tar det fra lånesøknad til boliglånet er utbetalt?

Veldig mange lurer på hvor lang tid det tar å søke om et boliglån med betalingsanmerkning. Dette varierer i veldig stor grad fra sak til sak, enkle saker kan gå fort men mer komplekse saker kan strekke seg mye lengre. Du som kunde kan hjelpe til med å fremskynde denne prosessen ved å ha riktig dokumentasjon på plass så tidlig som mulig. Her er noen eksempler på dokumenter som kan bli etterspurt:

 • Siste skattemelding
 • Arbeidskontrakt
 • Verdivurdering av bolig
 • Oversikt over gjeld

Vær oppmerksom på at ikke nødvendigvis trenger dette for å søke men hvis du gjør disse dokumentene klare så raskt som mulig, da sikrer du at prosessen ikke stopper med deg der.

Koster det noe å bruke Lånemegleren?

Nei, vi tar ikke betalt fra våre kunder og det er helt uforpliktende å søke på alle typer lån, inkludert boliglån med betalingsanmerkning. Vi får betalt fra bankene om du velger et lånetilbud fra oss – helt enkelt vi får betalt om du blir fornøyd!

Har du et et spørsmål om boliglån med eller uten refinansiering?

Boliglånet er gjerne det største lånet vi har og det er derfor helt naturlig at du har spørsmål rundt dette. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha på telefon eller epost. Du kan enkelt kontakte oss på epost post@stkfinans.no eller på telefon 22 72 60 50.

Ønsker du å lese mer om de forskjellige type lånene du kan få med betalingsanmerkning?

Vi vet at behovet for informasjon er stort for deg når du skal se hva som er mulig med betalingsanmerkninger. Derfor har vi laget noen detaljerte guider til deg som ønsker mer informasjon.