InformasjonBoliglån med betalingsanmerkning
Møte med økonomisk rådgiver

Boliglån med betalingsanmerkning

Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne fremfor din betalingshistorikk.

Publisert: 27. apr. 2021

Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:2 000 000 kr
2000000
Nedbetalingstid:25 år
25
Månedskostnad:
fra 11 697 kr *

* Eksempel nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 2 000 000 kr over 25 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 1 509 206 kr. Totalt 3 509 206 kr.

Nom. rente fra 5,00% til 11,25%. Eff. rente fra 5,40% til 13,80%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne og fremtid, fremfor din betalingshistorikk. Det betyr ganske enkelt at vi kan kanskje hjelpe med et boliglån når andre banker sier nei. Det dermed mulig for deg å få lån med betalingsanmerkning hvis du oppfyller noen krav.

Boliglån med betalingsanmerkninger er ikke dagligdag i de tradisjonelle bankene, og derfor har vi spesialisert oss på å bistå dem som befinner seg i en livssituasjon som kan oppleves som vanskelig. Vi er alle forskjellige og er naturligvis i forskjellige faser i våre liv, og det å eie sin egen bolig vil kunne være nøkkelen for mange av dem som nektes lån i sin faste bank.

Det handler om å se muligheter der andre ser begrensninger, og vi har troen på at alle ønsker å få livet sitt til! Å ha troen på mennesker er derfor viktig i de situasjonene hvor de ofte får et nei til svar.

Her hos oss vil din søknad bli vurdert individuelt og seriøst, og å få et lån med betalingsanmerkninger er som sagt fullt mulig. De eneste kravene som stilles er at du naturligvis må ha betalingsevne, altså råd til å betale ned på huslånet ditt og innfri dine økonomiske forpliktelser, samt at du må kunne tilby en form for sikkerhet.

Så om du har behov for et lån med betalingsanmerkning inviterer vi deg til å sende inn en søknad - vi vurderer annerledes enn de andre bankene. Vi behandler søknader fortløpende og du kan enkelt bruke kalkulatoren ovenfor for å søke.

Hva skjer når jeg sender inn søknad til Lånemegleren?

Etter at du har sendt inn søknad om boliglån med betalingsanmerkninger til Lånemegleren så blir den dedikert til en av våre hyggelige kundeveiledere som har denne type saker som ekspertise. Det første som skjer er at de vil gå igjennom din sak for å sørge for at søknaden din er godt dokumentert og har de beste forutsetningene. Dette innebærer gjerne at vår kundeveileder vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post for å få en forståelse av din sak.

Etter at din sak er gjennomgått av våre eksperter så vil de sende din søknad videre til bankene på jakt etter det beste lånetilbudet til deg. Når vi har fått et endelig svar av deg så vil vi kontakte deg for å sammen med deg velge det tilbudet som passer best til din økonomi. Etter dette så vil banken ta over ansvaret for saken din og sørge for at lånet blir utbetalt.

Hvor lang tid tar det fra lånesøknad til boliglånet er utbetalt?

Veldig mange lurer på hvor lang tid det tar å søke om et boliglån med betalingsanmerkning. Dette varierer i veldig stor grad fra sak til sak, enkle saker kan gå fort men mer komplekse saker kan strekke seg mye lengre. Du som kunde kan hjelpe til med å fremskynde denne prosessen ved å ha riktig dokumentasjon på plass så tidlig som mulig. Her er noen eksempler på dokumenter som kan bli etterspurt:

  • Siste skattemelding
  • Arbeidskontrakt
  • Verdivurdering av bolig
  • Oversikt over gjeld

Vær oppmerksom på at ikke nødvendigvis trenger dette for å søke men hvis du gjør disse dokumentene klare så raskt som mulig, da sikrer du at prosessen ikke stopper med deg der.

Koster det noe å bruke Lånemegleren?

Nei, vi tar ikke betalt fra våre kunder og det er helt uforpliktende å søke på alle typer lån, inkludert boliglån med betalingsanmerkning. Vi får betalt fra bankene om du velger et lånetilbud fra oss - helt enkelt vi får betalt om du blir fornøyd!

Har du et et spørsmål om boliglån med eller uten refinansiering?

Boliglånet er gjerne det største lånet vi har og det er derfor helt naturlig at du har spørsmål rundt dette. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha på telefon eller epost. Du kan enkelt kontakte oss på epost post@stkfinans.no eller på telefon 22 72 60 50.

Ønsker du å lese mer om de forskjellige type lånene du kan få med betalingsanmerkning?

Vi vet at behovet for informasjon er stort for deg når du skal se hva som er mulig med betalingsanmerkninger. Derfor har vi laget noen detaljerte guider til deg som ønsker mer informasjon.

Søk boliglån her! Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:2 000 000 kr
2000000
Nedbetalingstid:25 år
25
Månedskostnad:
fra 12 831 kr *

* Eksempel nom. rente 5,95%, eff. rente 6,13%. 2 000 000 kr over 25 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 1 849 318 kr. Totalt 3 849 318 kr.

Nom. rente fra 5,00% til 11,25%. Eff. rente fra 5,40% til 13,80%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.