Lånemegleren.no har tidligere samarbeidet med Aprila Bank men gjør det ikke nå lenger, det betyr at vi ikke har fått noe vederlag for å skrive denne artikkelen. Linker i artikkel er heller ikke betalt.

Konkurs Norge

Aprila Bank er en bank som ble etablert 16.02.2016. Aprila Bank har siktet seg inn mot bedriftsmarkedet på lån og kreditter. Aprila Bank har spesialisert seg på kassekreditt til bedrifter. De markedsfører seg med mot mindre og mellomstore bedrifter som har kortsiktig behov for finansiering. De markedsfører seg med «svar på 60 sekunder» og at de ikke trenger å ta pant.

Hvordan er vår erfaring med Aprila Bank?

Når vi testa Aprila Bank så brukte vi et relativt nytt selskap og et lånebehov på 150 000,-. Når vi tasta inn informasjonen om selskapet så fikk vi et tilbud om 50000,- i kasskreditt. Ettersom dette var et nytt selskap så tenkte vi å se om det var mulig å få opprinnelig beløp hvis vi ga mer dokumentasjon som regnskap så langt i år. Etter å ha levert inn dette så fikk vi et nytt tilbud på beløpet vi søkte, men det tok litt tid. Kundeopplevelsen var utrolig god og det virket som de oppriktig ønsket å hjelpe til.

Det er derfor veldig interessant dersom man har et selskap med litt mer historie så vil man nok kunne få et beløp som er mer riktig. Her skal de ha pluss for å være fleksible og samtidig så forstår vi at man ikke kan være veldig aggressiv når man har under 12 måneders drift. Så vår erfaring med selve søknadsprosessen hos Aprila Bank er helt utmerket.

Hvordan var prisen på kassekreditten til Aprila Bank?

Nå vil alle kunne få forskjellig rente så prisen vil være forskjellig men det som er med alle slike produkter er at det er forholdsvis kostbare løsninger. Hvis man f.eks skal finansiere et kjøp som man skal bruke lenger tid på å betale ned så er det lurt å finne en annen form for finansiering. Dersom man heller har et mer kortsiktig behov så kan dette være en god mulighet til å få en god finansiering.

Hvor fort får man tilgang til pengene når man får innvilget hos Aprila Bank?

De blir tilgjengelig på en konto som ligger i Aprila sin nettbank. Det betyr at du ganske enkelt kan overføre pengene akkurat når du selv trenger dem. Det er veldig praktisk og enkelt å holde styr på. Du vil få tilgang til den kontoen ganske så raskt etter at du har signert for kassekreditten. Så må du her gjerne overføre til din driftskonto som du har i en vanlig bank.

Hvilken form for sikkerhet må du stille for å få kassekreditt eller bedriftslån fra Aprila Bank?

Aprila Bank tar ikke pant i boligen din men de tar noe som heter næringskausjon. Det at de ikke tar pant i boligen din betyr ikke at de ikke krever sikkerhet for lånet. Det betyr helt enkelt at du ikke setter noe som sikkerhet for lånet i form av objekter eller eiendom men at du står som ansvarlig for lånet. Det betyr at om du ikke kan betale lånet eller bedriften går konkurs så står du fortsatt ansvarlig for lånet.

Hva sier andre om Aprila Bank?

Når man skal gå igjennom omtaler for en aktør som Aprila Bank så må man se på nettsider som Google og Trustpilot. På TrustPilot så har Aprila bare en tilbakemelding og den er negativ. Hvis vi går på Google så er det hele 70 tilbakemeldinger å gå igjennom med et godt gjennomsnitt på rating. Likevel så kommer det frem at noen har hatt noen uheldige opplevelser med Aprila Bank men slik vil det gjerne alltid være når man har et stort antall kunder.

Det som er verdt å merke seg etter å ha lest igjennom vurderingene til Aprila Bank og erfaringene som tidligere kunder har så er det at man leser igjennom vilkårene godt før man signerer. I tillegg så vil vi nevne at hvis man selger et selskap eller slutter i et selskap så bør man sørge for å bytte/avslutte næringskausjon.

Hvilken rente får man hos Aprila Bank?

Aprila Bank markedsfører sin kassekreditt med en rente fra 0,89 % per måned men dette betyr at med gebyrer så blir den effektive renten mye høyere. Du er heller ikke garantert å få renten på 0,89 % fra Aprila Bank, den enedelige renten får man etter en kredittsjekk. Det er derfor kun et godt finansierings alternativ for deg som har et kortsiktig behov for penger. Hvis man har en robust økonomi så kan man få bedre betingelser ved å låne opp på boligen eller ta opp et ordinært forbrukslån og låne til seg selv. Ulempen her er at det dukker opp i gjeldsregisteret men dette er nødvendigvis ikke noe negativt.

Hvordan kan man kontakte Aprila?

For å kontakte dem så kan man bruke deres nettside som du finner på Google eller du kan ringe dem på  23 96 68 68.