Informasjon

Laere barn om penger og okonomi

Hvordan lære barn om økonomi og penger ? Les våre tips her!

Du har garantert sett reklamene eller tv-innslagene hvor barn svarer på forskjellige spørsmål og forsøker å forklare hva det ene eller det andre betyr? Ja, det er morsomt å se på men avslører samtidig mye om hvordan barn tenker om forskjellige ord og begreper som flyter rundt dem i deres virkelighet.

Kan jeg få boliglån uten egenkapital

Kan jeg få boliglån uten egenkapital?

Dette er et spørsmål som mange stiller seg, og det korte svaret på dette er 'ja', men samtidig 'nei'. Ærlige spørsmål krever ærlige svar, og det ærlige svaret er at pengene må være på plass, men det finnes flere måter å fremskaffe egenkapitalen på.

Daglig leder i Lånemegleren rister på hodet over uttalelsene fra BN Bank

- De undervurderte nok sine konkurrenter grovt, og overvurderte sitt eget produkt veldig. Etter 2 år med manglende konkurransekraft var det altså nok, og for oss fremstår medieuttalelsene både som umusikalske og med et snev av bitterhet.

Vanskelig å spare

Vanskelig å spare penger?

Kunsten å spare penger er egentlig ganske enkel å få til, men hvorfor er det så mange som sliter med å lykkes med dette? Det er mange årsaker til dét, men vi skal gi deg noen tips til hvordan du skal få det til!

En sommer med unike minner? Kjøp en bobil

Vi går en nydelig tid i møte og solen vekker liv i trette kropper etter en lang vinter. Mange stoler kanskje på at den varme sommeren i 2018 skal gjøre sin reprise i 2019? Kjenner du din indre nomade kalle er kanskje bobilferie noe for deg i år.

Boliglån, selv om du har inkasso

Dessverre er det slik at vi en eller annen gang i livet gjerne havner i økonomiske problemer eller kommer ut for noe som gjør at vår personlige økonomi opplever en knekk. Da kan det være greit å vite at det finnes alternativer og at man faktisk har mulighet til å skaffe seg et boliglån med inkassogjeld.

Fastrentelån

Med det lave rentenivået vi har i Norge i dag er det stadig flere som velger fastrentelån, og det er mange fordeler knyttet til dette.

Gjeldsproblemer

Å ha gjeldsproblemer kan sette en effektiv stopper for kjøp av bolig, bil og andre investeringer når man har behov for lån, men for dem som er i denne situasjonen finnes det faktisk håp.

Flexilån - skaff deg større økonomisk frihet

Et flexilån er et slags forbrukslån som du kan søke om i banken, men som er langt rimeligere enn et tradisjonelt lån av denne typen.

Forskjellen på nominell og effektiv rente

Når man skal ta opp et lån er man nødt til å forholde seg til begrepene nominell og effektiv rente. For mange er dette ukjent terreng, men i denne artikkelen skal vi legge det frem på en forståelig måte for deg, det er nemlig enklere enn hva du skulle tro.

Boliglån med betalingsanmerkning

Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne fremfor din betalingshistorikk.

Skattefradrag på lån

Når man har et lån har man samtidig rettigheter til å få fradrag på skatten, men hvor mye er det egentlig snakk om?

Finansieringsbevis for boliglån

Det være smart å søke om et finansieringsbevis før du starter med selve letingen ettersom dette er en dokumentasjon som bekrefter at boligfinansieringen din er i orden.

Kredittscore - Hva er det?

Kredittkort og forbrukslån er populære finansieringmetoder i Norge i dag, men når man søker om kreditt og lån vil noen oppleve å få avslag på grunn av for lav kredittscore.

Søk om lån via mobiltelefon - få svar på SMS

Hos lånemegleren hjelper vi deg med å finne sms lånet med best betingelser.

Førstehjemslån - lån til din første bolig

Når man er ung kan det ofte oppleves som vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet, og med boligprisutviklingen vi har hatt i Norge de siste årene har dette virkelig blitt synlig. Et førstehjemslån, eller ungdomslån som det også kalles, vil derfor kunne være løsningen for mange.

Hva er et startlån?

Et startlån kan være en avgjørende håndsrekning fra kommunen du bor i hvis du sliter med å komme deg inn på boligmarkedet. Her får du en nærmere innsikt i hva dette lånet kan brukes til og hvem som kan søke om det.

Hvor mye kan jeg låne?

Rammelån

Er du ute etter et rammelån? Da har du kommet til det rette stedet og her kan vi hjelpe deg med å finne et slikt lån med svært gunstige betingelser.

Kjekt å vite om depositumskontoer

Hver år inntar tusenvis av norske studenter utleiemarkedet, og for mange av dem er dette den aller første gangen. Det er derfor viktig at man har kunnskap om reglene rundt betaling av depositum og at dette foregår i ordnede former.

Lånemegleren

Copyright © 2019
Lånemegleren driftes av STK Finans AS.
Lånemegleren finnes også i Sverige og Finland.
I tillegg drifter vi Forbrukslån.com.

På lånemegleren.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg.