Informasjon

Boliglån, selv om du har inkasso

Dessverre er det slik at vi en eller annen gang i livet gjerne havner i økonomiske problemer eller kommer ut for noe som gjør at vår personlige økonomi opplever en knekk. Da kan det være greit å vite at det finnes alternativer og at man faktisk har mulighet til å skaffe seg et boliglån med inkassogjeld.

Fastrentelån

Med det lave rentenivået vi har i Norge i dag er det stadig flere som velger fastrentelån, og det er mange fordeler knyttet til dette.

Gjeldsproblemer

Å ha gjeldsproblemer kan sette en effektiv stopper for kjøp av bolig, bil og andre investeringer når man har behov for lån, men for dem som er i denne situasjonen finnes det faktisk håp.

Flexilån - skaff deg større økonomisk frihet

Et flexilån er et slags forbrukslån som du kan søke om i banken, men som er langt rimeligere enn et tradisjonelt lån av denne typen.

Forskjellen på nominell og effektiv rente

Når man skal ta opp et lån er man nødt til å forholde seg til begrepene nominell og effektiv rente. For mange er dette ukjent terreng, men i denne artikkelen skal vi legge det frem på en forståelig måte for deg, det er nemlig enklere enn hva du skulle tro.

Boliglån med betalingsanmerkning

Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne fremfor din betalingshistorikk.

Skattefradrag på lån

Når man har et lån har man samtidig rettigheter til å få fradrag på skatten, men hvor mye er det egentlig snakk om?

Finansieringsbevis for boliglån

Det være smart å søke om et finansieringsbevis før du starter med selve letingen ettersom dette er en dokumentasjon som bekrefter at boligfinansieringen din er i orden.

Kredittscore - Hva er det?

Kredittkort og forbrukslån er populære finansieringmetoder i Norge i dag, men når man søker om kreditt og lån vil noen oppleve å få avslag på grunn av for lav kredittscore.

Søk om lån via mobiltelefon - få svar på SMS

Hos lånemegleren hjelper vi deg med å finne sms lånet med best betingelser.

Førstehjemslån - lån til din første bolig

Når man er ung kan det ofte oppleves som vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet, og med boligprisutviklingen vi har hatt i Norge de siste årene har dette virkelig blitt synlig. Et førstehjemslån, eller ungdomslån som det også kalles, vil derfor kunne være løsningen for mange.

Hva er et startlån?

Et startlån kan være en avgjørende håndsrekning fra kommunen du bor i hvis du sliter med å komme deg inn på boligmarkedet. Her får du en nærmere innsikt i hva dette lånet kan brukes til og hvem som kan søke om det.

Hvor mye kan jeg låne?

Rammelån

Er du ute etter et rammelån? Da har du kommet til det rette stedet og her kan vi hjelpe deg med å finne et slikt lån med svært gunstige betingelser.

Kjekt å vite om depositumskontoer

Hver år inntar tusenvis av norske studenter utleiemarkedet, og for mange av dem er dette den aller første gangen. Det er derfor viktig at man har kunnskap om reglene rundt betaling av depositum og at dette foregår i ordnede former.

Lån til å starte firma

Det er mange ting som skal på plass før man kan kalle seg for bedriftseier eller selvstendig næringsdrivende, og én av tingene som må være i orden er selve finanseringen.

Slik skaffer du egenkapital til boligkjøp

For deg som har tenkt deg inn på boligmarkedet er det utvilsomt slik at du har en utfordring foran deg. Det vi da tenker på er den nødvendige egenkapitalen til boligkjøp, for uten den har du ingen sjanse til å komme deg inn på boligmarkedet.

Mellomfinansiering - når du skal bytte bolig

Går du med planer om å flytte inn i en ny bolig, men er nødt til å vente ettersom du ikke har fått oppgjøret for din gamle eller ikke fått den solgt? Da trenger du ikke å fortvile, for med en mellomfinansiering er dette noe som nå er fullt mulig.

Hva innebærer det å refinansiere?

Det er ikke alle som har kunnskap om hva refinansiering dreier seg om, men som du skal få se i denne artikkelen er det ikke spesielt komplisert. Hovedsaklig sier man at man kan refinansiere på tre forskjellige måter og dette skal vi se nærmere på her.

Forbrukslån med medsøker

Hos Lånemegleren kan du søke om et forbrukslån med en medsøker. Det kan øke dine sjanser for at lånet innvilges.