Forbrukslån fra 7,49% nom. rente - Inntil kr 500 000!

Lån til hva du vil!

Søk forbrukslån her! Hvor mye vil du låne?

200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr

Jeg godtar brukeravtalen.

Nominell rente fra 7,49% til 21,95%. Effektiv rente fra 8,3% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo
Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo

Søk nå

Be om tilbud på lån ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi sender søknaden din til opptil 18 for å sammenligne tilbudene på forbrukslån.

Du velger lån

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge lånet som passer deg best.

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr

Trenger du ekstra penger kan Lånemegleren hjelpe deg. Ved å fylle ut vårt søknadsskjema om forbrukslån hjelper vi deg med å fremskaffe de beste tilbudene på lån markedet har å tilby. Vi samarbeider med mange forskjellige banker og fremskaffer uforpliktende tilbud du kan ta stilling til. Våre medarbeider har lang erfaring og står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha om prosessen.

Våre forbrukslån uten sikkerhet krever ikke at du setter pant i noen eiendeler som f.eks. hus eller bil. For å øke mulighetene for å få et best mulig lånetilbud har du også muligheten til å legge med en medsøker som da også vil bli medansvarlig for lånet. Hvor mye du vil låne bestemmer du selv. Hos oss kan du låne så lite som 5.000kr, et såkalt smålån, eller helt opp til 500.000kr. Dersom du ønsker å vite mer om hva lånet vil koste deg kan du også prøve vår forbrukslån kalkulator som gir deg et estimat på månedlig betaling.

Hva du skal bruke pengene til legger ikke vi oss opp i. En del av våre søkere benytter f.eks. oss til å fremskaffe et lån til depositum. Om du skal bruke hele eller deler av lånet til å nedbetale annen gjeld lønner det seg å fylle ut dette i søknadsskjeamet. Bankene vil gi deg et individuelt tilbud basert på din økonomi og betalingsevne og det er derfor viktig at du oppgir hvor mye av lånet du ønsker å bruke til å kvitte deg med annen gjeld. For å komme i gang sender du oss ganske enkelt en søknad og deretter fremforhandler vi et uforpliktende tilbud til deg. Om du velger å takke ja til dette tilbudet er ene og alene opp til deg.

Hvordan fungerer prosessen?

Hos lånemegleren.no jobber vi for at du skal oppleve prosessen på best mulig måte. Prosessen skal oppleves ryddig og trygg fra du leverer oss søknad, frem til du eventuelt har tatt et valg om lån. Vi vil kontinuerlig holde deg orientert om søknadens status, og selvsagt informere deg når søknaden er behandlet hos alle våre samarbeidende banker, slik at du kan foreta en vurdering av tilbudene om finansiering. Når du eventuelt har foretatt et valg av lånetilbud, vil banken øyeblikkelig motta beskjed om dette. Deretter kan du forholde deg til kommunikasjonen du mottar fra banken - og du er i tillegg velkommen til å kontakte oss dersom du har ytterligere spørsmål om veien videre. Når du har foretatt et valg vil det ikke lenger være mulig å velge lånetilbud fra andre tilbydere før det først valgte tilbudet er avslått fra din side.

Dersom du godtar tilbudet om forbrukslån må du signere lånepapirer (gjeldsbrev). Hos de fleste av våre samarbeidende banker kan dette gjøres elektronisk med identifisering og signatur via BankID. Dette gjør prosessen helt trygg, samtidig som den forblir digital. Avslutningsvis utbetales lånet til din bankkonto som du oppga i vårt søknadsskjema. Bestemmelsene i loven om angrerett gir deg også mulighet til å angre på opptak av lån. Kontakt oss eller banken du har valgt dersom dette skulle bli aktuelt.

Hvor mye vil lånet koste meg?

Hver lånesøknad blir behandlet individuelt og bankene kommer med et tilbud basert på din økonomiske situasjon. Et forbrukslån uten sikkerhet har gjerne høyere rente enn f.eks. et boliglån der du pantsetter og dermed stiller boligen din som sikkerhet for banken. Når banken beregner ditt tilbud er det en rekke faktorer det tas hensyn til. Inntekt, gjeld, arbeidssituasjon osv. Vær oppmerksom på at tilbudet du får av Lånemegleren er helt uforpliktende.