Hvor mye vil du låne?

LÅNEBELØP:

LENGDE PÅ NEDBETALING:

 • Månedskostnad:{{monthlyPayments | currency : "" : 0}} kr

Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.

 • slide-1

  Forbrukslån fra 6,99%
  nom. rente - Inntil
  kr 500 000!

  Lån til hva du vil!

 • slide-2

  Frihet - til å gjøre
  det du selv vil  Du velger selv hva
  pengene skal brukes til!

1

Søk nå

Start med å å fylle ut vår søknad om refinansiering.

Søk nå
2

Behandling

Vi sender inn din søknad til 11 banker og gir deg det beste lånetilbudet.

Behandling
3

Penger på konto

Pengene utbetales direkte til din bankkonto!

Penger på konto

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr

Trenger du ekstra penger kan vi hos Lånemegleren hjelpe deg. Ved å fylle ut vår søknad om forbrukslån gir du oss jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet. Vi samarbeider med en rekke banker og tar søknaden din til flere av dem for å finne lånetilbyderen som er villig til å gi deg de beste betingelsene. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg gjennom prosessen og dersom du har noen spørsmål kan du ringe oss på tlf. 02 302 så hjelper vi deg med en gang.

Våre forbrukslån uten sikkerhet krever ikke at du setter pant i noen eiendeler som f.eks. hus eller bil. For å øke mulighetene for å få et best mulig lånetilbud har du også muligheten til å legge med en medsøker som da også vil bli medansvarlig for lånet. Hvor mye du vil låne bestemmer du selv. Hos oss kan du låne så lite som 5.000kr, et såkalt smålån, eller helt opp til 500.000kr. Dersom du ønsker å vite mer om hva lånet vil koste deg kan du også prøve vår forbrukslån kalkulator som gir deg et estimat på månedlig betaling.

Hva du skal bruke pengene til legger ikke vi oss opp i. En del av våre søkere benytter f.eks. oss til å fremskaffe et lån til depositum. Om du skal bruke hele eller deler av lånet til å nedbetale annen gjeld lønner det seg å fylle ut dette i søknadsskjeamet. Bankene vil gi deg et individuelt tilbud basert på din økonomi og betalingsevne og det er derfor viktig at du oppgir hvor mye av lånet du ønsker å bruke til å kvitte deg med annen gjeld. For å komme i gang sender du oss ganske enkelt en søknad og deretter fremforhandler vi et uforpliktende tilbud til deg. Om du velger å takke ja til dette tilbudet er ene og alene opp til deg.

Hvor raskt får jeg svar og når får jeg pengene?

Hos lånemegleren.no jobber vi for at du skal få en rask, sømløs og effektiv opplevelse som kunde. Når du har sendt inn en søknad til oss, sitter våre medarbeidere klare til å behandle søknaden umiddelbart. Vi behandler søknader mellom 08:00 og 21:00 men må forholde oss til de normale åpningstider for våre samarbeidspartnere.I tidsrommene hvor våre bankpartnere ikke er åpne for forretninger, vil det måtte påregnes noe mer ventetid. Dersom du søker i et slikt tidsrom, holder vi alltid våre kunder løpende orientert om saksgang og videre prosess. Du kan med andre ord være trygg på at din forespørsel blir behandlet ved første anledning. Ved å bruke Lånemegleren så kan du med en søknad få det beste tilbudet på finansiering.

Dersom du godtar tilbudet om forbrukslån vil du da måtte signere lånepapirer. Hos de fleste av bankene vi samarbeider med kan dette gjøres via BankID.

Hvor mye vil lånet koste meg?

Hver lånesøknad blir behandlet individuelt og bankene kommer med et tilbud basert på din økonomiske situasjon. Et forbrukslån uten sikkerhet har gjerne høyere rente enn f.eks. et boliglån der du pantsetter og dermed stiller boligen din som sikkerhet for banken. Når banken beregner ditt tilbud er det en rekke faktorer det tas hensyn til. Inntekt, gjeld, arbeidssituasjon osv. Vær oppmerksom på at tilbudet du får av Lånemegleren er helt uforpliktende.