Finansiering uten sikkerhet opptil 500.000kr

sparegreiserigress

Lånemegleren tilbyr finansiering fra 5.000kr opp til 500.000kr. Vi sender din søknad til 8 forskjellige banker og sammenligner lånebetingelsene før vi presenterer de beste tilbudene til deg. Søknadsprosessen er veldig enkel og tar bare noen få minutter. Når du har sendt oss din søknad sitter våre låneagenter klare til å behandle saken. Vi har som regel en tilbakemelding klar til deg innen få minutter etter at søknaden er sendt. Fyll ut vårt enkle søknadsskjema dersom du ønsker å søke om finansiering i dag.

Hva er forbruksfinansiering?

Forbruksfinansiering er et begrep med en relativt bred betydning. Den enkleste forklaringen er at dette er lånefinansiering hvor bankene ikke stiller noen som helst krav til sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å pantsette personlige eiendeler for at banken skal utbetale lånet.

Hva kan man bruke pengene til?

Med et forbrukslån fra lånemegleren står du fritt til å bestemme hvilket formål pengene skal brukes på. Dersom du ønsker å finansiere en ny bil, båt, ferie eller oppussing er valget ditt. Bankene krever ingen sikkerhet for lånet og har derfor heller ingen spesifikke krav til bruksområde for pengene som eventuelt utlånes.

Hvor lang behandlingstid er det?

Lånemegleren etterstreber å svare på alle søknader innen så kort tid som over hodet mulig. Som oftest har vi en konkret tilbakemelding klar innen få minutter etter at du har sendt inn en søknad om finansiering. På kveldstid og i helger kan behandlingstiden imidlertid være noe lenger da vi er avhengige av å få tilbakemelding fra våre partnerbanker. Dersom du søker i løpet av helgen har vi garantert et svar på søknaden om finansiering mandag morgen.

Hvordan foregår nedbetalingen?

Vi tilbyr flere forskjellige varianter av finansiering med ulike nedbetalingsbetingelser på lånene. Den mest normale strukturen er et fast månedlig beløp, men noen av våre partnere tilbyr også mer fleksible nedbetalingsløsninger. Dersom du er interessert i mer fleksibilitet kan vi forsøke å hjelpe deg med dette.