Søk om caravanlån på opptil 500.000 kroner

Caravanlån

Her hos Lånemegleren kan du nå søke om caravanlån på opptil 500.000 kroner, og da behøver du heller ikke å stille sikkerhet for pengene du ønsker å låne.

Ettersom vi ikke har noen krav om sikkerhet tilknyttet våre lån er det derfor heller ikke nødvendig for deg å ha egenkapital for å få en søknad innvilget. Ved å søke om lån til campingvogn via våre sider er du samtidig sikret å få et av de beste tilbudene på markedet – vi videreformidler nemlig din søknad til flere banker som dermed må komme på banen med sitt aller beste tilbud!

Ettersom det ikke er behov for verken pantedokumenter eller tinglysning vil du ofte oppleve at du får et lånetilbud bare kort tid etter at du har sendt inn søknaden, og det igjen betyr at du kan starte letingen etter ny campingvogn med én gang.

Når det gjelder lån til caravan gjennom oss stilles det overhodet ingen krav til deg som lånetaker om vognens tilstand eller alder. Du bruker dine penger akkurat slik som du vil og vil overhodet ikke få føling med noen innblanding fra vår eller bankenes side. Du disponerer ditt caravanlån akkurat som du ønsker!

Fyll ut vårt enkle søknadsskjema og motta uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere. Vi formidler det lånet til deg som har de beste betingelsene slik at du får det beste tilbudet vi har klart å hente inn til deg. Du kan som nevnt motta lånet allerede samme dag som du har søkt, men det vil være avhengig av når vi mottar søknaden din.

Søknadene behandles fortløpende på hverdager fra 09-22, lørdager fra 12-17 og på søndagene fra 14-21.

Fordeler med caravanlån fra Lånemegleren

• Rask behandling og utbetaling
• Du har full fleksibilitet og kontroll over pengene
• Du trenger ikke å stille sikkerhet for lånet
• Det er ingen krav om egenkapital