Betalingsanmerkning intet hinder for lån

fors

Er du i en situasjon hvor du kanskje har betalingsanmerkning, eller har annen gjeld hos namsmann eller kemner? Da har du nok opplevd at det å få et tradisjonelt boliglån kan være en utfordring.

Å få et boliglån med betalingsanmerkning er ikke noen enkel sak i en vanlig bank, men her hos har vi en annen grunnholdning: vi ser på din fremtidige betalingsevne fremfor din betalingshistorikk.

Boliglån med betalingsanmerkninger er ikke dagligdag i de tradisjonelle bankene, og derfor har vi spesialisert oss på å bistå dem som befinner seg i en livssituasjon som kan oppleves som vanskelig. Vi er alle forskjellige og er naturligvis i forskjellige faser i våre liv, og det å eie sin egen bolig vil kunne være nøkkelen for mange av dem som nektes lån i sin faste bank.

Det handler om å se muligheter der andre ser begrensninger, og vi har troen på at alle ønsker å få livet sitt til! Å ha troen på mennesker er derfor viktig i de situasjonene hvor de ofte får et nei til svar.

Her hos oss vil din søknad bli vurdert individuelt og seriøst, og å få et lån med betalingsanmerkninger er som sagt fullt mulig. De eneste kravene som stilles er at du naturligvis må ha betalingsevne, altså råd til å betale ned på huslånet ditt og innfri dine økonomiske forpliktelser, samt at du må kunne tilby en form for sikkerhet.

Så om du har behov for et lån med betalingsanmerkning inviterer vi deg til å sende inn en søknad – vi vurderer annerledes enn de andre bankene.