Boliglån - fra 1,97% rente!

Legg boliglånet på anbud og se hvordan vi kan hjelpe deg.

Hvor mye vil du låne?

250 000 kr
25 år

Jeg godtar brukeravtalen.

Rente fra 5,00% til 11,00%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,7%, 2 mill o/25 år, totalt kr 3.817.360

Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo
Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Lånet logo
Monobank logo
MyBank logo
OptinBank logo
BraBank logo
Komplett Bank logo
EasyBank logo

Søk nå

Fyll ut vår elektroniske søknad

Behandling

Vi behandler søknaden din og gir deg tilbakemelding

Lånet utbetales

Når formalitetene er på plass, er du klar til å kjøpe bolig!

Sett ditt boliglån på anbud og la oss gjøre jobben for deg - Eff. rente fra 1,97%

Hos Lånemegleren hjelper vi deg med boliglån der målet er at du skal få det beste mulige tilbudet. Vi samarbeider med flere banker. Enten du har et lån du ønsker bedre rente på, vil kjøpe deg en ny bolig eller har andre boliglånsbehov så kan vi hjelpe deg.

Fun fact: Ved å få 0,5% lavere rente på et boliglån på 2 millioner der nedbetalingstiden er 30 år vil du kunne spare hele 230.000kr over lånets løpetid.

Fyll ut vårt søknadsskjema og vi tar jobben for deg. Ved å søke hos oss får du:

- Boliglånsrente fra 1,97% (gjelder boliglån for unge)

- En fast kontaktperson å forholde deg til hele veien

Vi forsøker å hjelpe deg uavhengig av hva slags lånebehov du har. Ta gjerne kontakt med oss for en vurdering av din situasjon eller fyll ut vårt søknadsskjema, så vil vi ta kontakt med deg og avklare hvordan vi kan hjelpe deg.

Noen vanlige lånetyper vi hjelper til med er fastrentelån, mellomfinansiering, byggelån, finansieringsbevis, flexilån, førstehjemslån, hyttelån, rammelån og det mange kaller for et ordinært huslån.

Vi kan også hjelpe med boliglån til deg som ikke får lån i tradisjonelle banker

Det kan være en rekke årsaker til at man ikke får boliglån i en tradisjonell bank. Inkassosaker, lønnstrekk, betalingsanmerkninger, overtrekk av konto, banken tar ikke hensyn til fremtidig betalingsevne osv. Hos lånemegleren kan du søke om lån til bolig, selv om du ikke har en "plettfri vandel" eller gjeldsproblemer. Du kan også søke om lån med sikkerhet i en bolig du allerede eier. Din søknad vil bli vurdert på grunnlag av både nåværende og fremtidig betalingsevne og du kan låne opptil 85% av boligens verdi.

Vi tilbyr boliglån fra 250.000kr og opptil 7.500.000kr med en rente fra 5,00%*. Ved å betale lånet i tide vil du etter 1 år få redusert renten med 1%, og med ytterligere 1% etter det andre året.

Du kan låne penger til:

- Selveiet bolig (inntil 85%)

- Borettslagsbolig (inntil 85%)

- Fritidshus/hytte (inntil 75%)

Dersom du allerede har en bolig i kikkerten eller kun ønsker å få vite hvor mye du kan låne, kan du fylle ut vår søknad og få et lånetilsagn. Dermed kan du delta i budrunden på drømmeboligen.

Dersom du allerede eier en bolig og trenger hjelp til refinansiering av annen gjeld kan du også lese mer om refinansiering med sikkerhet i bolig.

*Rente fra 5,00% til 11,00%. Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6,7%, 2 mill o/25 år, totalt kr 3.817.360