Boliglån

Sammenlign boliglån enkelt og greit!

Boliglån er en av de største finansielle forpliktelsene vi gjør igjennom i livet. Det er derfor veldig viktig at man sikrer seg et boliglån til gode betingelser. Hos Lånemegleren så hjelper vi deg med å sammenligne boliglån og finne det beste boliglånet på markedet. Nedenfor finner du en tabell over aktører som tilbyr boliglån og som kan hjelpe deg med å finne det beste boliglånet.

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298

Hvordan sammenligner jeg boliglån hos Lånemegleren?

Hos Lånemegleren så har vi sørget for en enkel måte å sammenligne boliglån ved hjelp av våre tabeller. Vi har de siste 10 årene hjulpet nordmenn med å velge riktig lån og boliglån er ikke noe unntak. Bruk våre tabeller for å se hvilket boliglån som har best rente og finn ut hvilket boliglån som passer best til deg.

Boliglån når andre banker sier nei

For de aller fleste så boliglån helt uproblematisk å søke om men om du har en litt «annerledes» situasjon enn folk flest så kan det være vanskelig å få låne penger i en vanlig bank. Dette gjelder spesielt deg som er:

  • Midlertidig ansatt
  • Vikar
  • Ikke norsk statsborger

Lånemegleren samarbeider med banker som kan gi boliglån til deg som har fått nei fra din ordinære bank. Dette er banker som tar mer risiko enn vanlige banker og kan derfor tenke annerledes. Dette er banker som velger å se på ditt utgangspunkt istedenfor å prøve få deg til å passe inn i en boks.

Vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd med ditt boliglån!

Agent vi samarbeider med

Må jeg ha egenkapital når jeg søker om boliglån?

For å kunne få innvilget boliglån så må man ha egenkapital i enten form av oppsparte midler eller så må man ha en sikkerhet på en annen måte. Det betyr at du ikke trenger å ha egenkapital så lenge du har noen som kan stille sikkerhet for deg i form av kausjonist eller gi banken pant på annen måte.

Hvem kan få boliglån?

I utgangspunktet så kan alle som har en fast skattepliktig inntekt og nok egenkapital få innvilget et boliglån. Om man ikke har nok egenkapital så kan man få en kausjonist eller noe som kan sette sikkerhet for egenkapitalen som kreves. Det er riktignok flere faktorer som må være på plass for å få innvilget et boliglån. Disse kravene varierer veldig fra bank til bank. Hos Lånemegleren så kan vi hjelpe deg med å finne den banken som passer best til deg og din økonomi.

Ofte stilte spørsmål om boliglån

Må man ha egenkapital for å få godkjent boliglån?

I utgangspunktet så må man ha egenkapital eller det bankrådgiveren kaller for «EK» for å få godkjent et boliglån. Bankene har riktignok en liten prosentandel hvor de kan se bort i fra egenkapital, men for de aller fleste så gjelder det å ha nok egenkapital.Om man ikke har nok egenkapital så kan man se på andre muligheter som husbanklån eller få noen til å stille som kausjonist for lånet. Om du ønsker en uforpliktende prat om dine muligheter så kan du kontakte oss slik at at vi får sett på din sak.