Båtlån uten sikkerhet inntil 500 000 kr

Fra 7,49% nom. rente!

Velg blant de beste tilbudene!

Søk om gunstig båtlån – velg det beste tilbudet!

Det er mange fordeler med å søke om båtlån uten sikkerhet. Vi har samlet agenter og banker i en tabell som gjør det enkelt for deg å velge en bank som kan tilby deg de beste betingelsene. På den måten kan du være sikker på at vi alltid finner et konkurransedyktig tilbud til deg. Prosessen fungerer slik at du velger en eller flere aktører fra vår liste nedenfor. Når du sender inn en søknad så vil du få et uforpliktende tilbud tilbake om lån. Hvis du søker om båtlån hos en agent så vil de sammenligne for deg. Vi anbefaler alltid at man sammenligner tilbud fra flere aktører.

Lånebeløp 100 000 – 10 000 000 kr
Eff.Rente Individuelt
Utbetaling Variabelt dager
Alder 20 år
Omstartslån: Eff rente 5,34% ved lån på 2 mill. o/25 år, kostnad kr. 1.582.298, totalt kr. 3.582.298

Vårt båtlån er et forbrukslån uten sikkerhet som ikke stiller noen krav til oppspart egenkapital. Det betyr at du kan bruke hele lånebeløpet til å finansiere din drømmebåt. Tradisjonelle båtlån med sikkerhet i objektet krever normalt en god porsjon egenkapital som sikkerhet for lånet.

Med et båtlån uten sikkerhet trenger du ikke å stille pant i objektet du ønsker å kjøpe. Dermed blir båten fristilt for økonomiske heftelser som ellers hadde fulgt båten. Det stilles heller ingen krav til valg av merke eller modell. Du står dermed langt friere til å velge akkurat den båten du måtte ønske.

Hvem passer vårt båtlån for?

Vårt båtlån passer til deg som ønsker å få tilgang på penger til å kjøpe båt på en enkel og smidig måte. Hos oss så har vi gjort dette så enkelt og smidig som mulig. Det passer for deg som tolerer en litt høyere rente men som samtidig gir deg større frihet når du skal kjøpe deg båt.

Ofte stilte spørsmål om båtlån

Trenger du egenkapital når man skal låne penger til båt?

Når man skal låne penger til båt så kan man velge om man ønsker å låne uten sikkerhet eller med sikkerhet. Dersom man låner penger til båt uten sikkerhet så trenger man ikke noe egenkapital i bunnen. En båt vil gjerne ha verditap så det å stille med litt egenkapital ved siden for å eventuelt kunne gjøre det enklere å bytte ut båten senere eller selge den kan være smart.

Må banken godkjenne båten man skal kjøpe?

Et båtlån uten sikkerhet krever ikke noe form for godkjennelse fra banken. Banken gjør heller en vurdering av din økonomi og om du kan få et lån. Dersom du kan vise til en kjøpekontrakt for en båt så kan man i enkelte tilfeller få

Kan jeg få et bevis på lånefinansiering til båt?

Når man skal kjøpe båt så kan det være greit å ha finansene i orden. Veldig mange spør oss om å få et finansieringsbevis og det er dessverre ikke alltid mulig. Vi anbefaler heller å fullføre søknadsprosessen hos banken og heller be dem avvente med å utbetale lånet til du trenger det.

Hvor mye kan du få i båtlån?

Hos Lånemegleren så kan du låne fra 20000,- og helt opptil 500 000,- i båtlån. Hvor mye du kan få avhenger av rekke forskjellige faktorer som f.eks din gjeld i dag, inntekt og din økonomiske situasjon. Dersom du ønsker å vite helt konkret hvor mye du kan få i båtlån så anbefaler vi deg om å søke for å få et uforpliktende lånetilbud.

Hva trenger banken av dokumentasjon når man søker om båtlån?

Når du søker om et båtlån uten sikkerhet så vil banken sjekke gjeldsregisteret for å se om du har annen gjeld. I tillegg så vil banken enten be om samtykke til å hente din inntekts informasjon eller be deg sende denne inn direkte til banken. Det meste skjer dermed automatisk og du trenger ikke å rote med mange forskjellige dokumenter.

Hva er forskjellen på et båtlån med sikkerhet og båtlån uten sikkerhet?

Et båtlån med sikkerhet betyr at banken tar pant i båten. For å få et båtlån med sikkerhet så må man derfor ha en båt som er registrert i skipsregisteret. Dette er en ganske så omstendelig prosess og derfor velger man på mindre båter et båtlån uten sikkerhet.

Alternativer til båtlån

Hvis du ikke ønsker å søke om et båtlån uten sikkerhet så kan vurdere andre metoder for å kjøpe båt. Dersom du eier egen bolig og har ledig kapital i boliglånet så kan du bruke dette for å kjøpe båt. De fleste velger da å søke om en refinansiering med sikkerhet for å bake inn en båt. Dette er for mange en enkel løsning men kan samtidig by på utfordringer hvis man tenker å selge boligen på et senere tidspunkt eller lignende.