Båtlån uten sikkerhet inntil 500 000 kr

Fra 7,49% nom. rente!

Velg blant de beste tilbudene!

Søk båtlån her! Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente 7,49%-26,9%. Eff. rente 8,99%-31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Søk om gunstig båtlån - velg det beste tilbudet!

Det er mange fordeler med å søke om båtlån hos Lånemegleren. Vi sender søknaden din til alle våre samarbeidspartnere for å sjekke hvilken bank som kan tilby deg de beste betingelsene. På den måten kan du være sikker på at vi alltid finner et konkurransedyktig tilbud til deg. Prosessen fungerer slik; du fyller ut vårt søknadsskjema og venter på at vi henter inn tilbud fra bankene vi samarbeider med. Underveis i prosessen vil vi orientere deg om eventuelle tilbud og presentere de forskjellige betingelsene for deg. Når søknaden er ferdig behandlet hos alle våre partnere kan du selv velge hvilket lån du ønsker. Har du noen spørsmål til tilbudene, er vi tilgjengelig for å hjelpe deg før du tar et valg.

Vårt båtlån er et forbrukslån uten sikkerhet som ikke stiller noen krav til oppspart egenkapital. Det betyr at du kan bruke hele lånebeløpet til å finansiere din drømmebåt. Tradisjonelle båtlån med sikkerhet i objektet krever normalt en god porsjon egenkapital som sikkerhet for lånet.

Med et båtlån fra lånemegleren trenger du ikke å stille pant i objektet du ønsker å kjøpe. Dermed blir båten fristilt for økonomiske heftelser som ellers hadde fulgt båten. Det stilles heller ingen krav til valg av merke eller modell. Du står dermed langt friere til å velge akkurat den båten du måtte ønske.

Hvem passer vårt båtlån for?

Vårt båtlån passer til deg som ønsker å få tilgang på penger til å kjøpe båt på en enkel og smidig måte. Hos oss så har vi gjort dette så enkelt og smidig som mulig. Det passer for deg som tolerer en litt høyere rente men som samtidig gir deg større frihet når du skal kjøpe deg båt.

Ofte stilte spørsmål om båtlån

  • Når man skal låne penger til båt så kan man velge om man ønsker å låne uten sikkerhet eller med sikkerhet. Dersom man låner penger til båt uten sikkerhet så trenger man ikke noe egenkapital i bunnen. En båt vil gjerne ha verditap så det å stille med litt egenkapital ved siden for å eventuelt kunne gjøre det enklere å bytte ut båten senere eller selge den kan være smart.

  • Et båtlån uten sikkerhet krever ikke noe form for godkjennelse fra banken. Banken gjør heller en vurdering av din økonomi og om du kan få et lån. Dersom du kan vise til en kjøpekontrakt for en båt så kan man i enkelte tilfeller få

  • Når man skal kjøpe båt så kan det være greit å ha finansene i orden. Veldig mange spør oss om å få et finansieringsbevis og det er dessverre ikke alltid mulig. Vi anbefaler heller å fullføre søknadsprosessen hos banken og heller be dem avvente med å utbetale lånet til du trenger det.

  • Hos Lånemegleren så kan du låne fra 20000,- og helt opptil 500 000,- i båtlån. Hvor mye du kan få avhenger av rekke forskjellige faktorer som f.eks din gjeld i dag, inntekt og din økonomiske situasjon. Dersom du ønsker å vite helt konkret hvor mye du kan få i båtlån så anbefaler vi deg om å søke for å få et uforpliktende lånetilbud.

  • Når du søker om et båtlån uten sikkerhet så vil banken sjekke gjeldsregisteret for å se om du har annen gjeld. I tillegg så vil banken enten be om samtykke til å hente din inntekts informasjon eller be deg sende denne inn direkte til banken. Det meste skjer dermed automatisk og du trenger ikke å rote med mange forskjellige dokumenter.

  • Et båtlån med sikkerhet betyr at banken tar pant i båten. For å få et båtlån med sikkerhet så må man derfor ha en båt som er registrert i skipsregisteret. Dette er en ganske så omstendelig prosess og derfor velger man på mindre båter et båtlån uten sikkerhet.

Skjerm

1. Søk nå

Start med å fylle ut vår søknad om lån uten sikkerhet.

Klokka

2. Behandling

Vi henter tilbud fra opptil 15 banker.

Krone

3. Velg lån

Finner vi et lån du vil ha utbetaler banken pengene direkte på din konto

Alternativer til båtlån

Hvis du ikke ønsker å søke om et båtlån uten sikkerhet så kan vurdere andre metoder for å kjøpe båt. Dersom du eier egen bolig og har ledig kapital i boliglånet så kan du bruke dette for å kjøpe båt. De fleste velger da å søke om en refinansiering med sikkerhet for å bake inn en båt. Dette er for mange en enkel løsning men kan samtidig by på utfordringer hvis man tenker å selge boligen på et senere tidspunkt eller lignende.

Søk båtlån her! Hvor mye vil du låne?

Lånebeløp:250 000 kr
250000
Nedbetalingstid:10 år
10
Månedskostnad:
fra 3 732 kr *

* Eksempel nom. rente 12,90%, eff. rente 13,76%. 250 000 kr over 10 år.
Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 197 860 kr. Totalt 447 860 kr.

Nom. rente 7,49%-26,9%. Eff. rente 8,99%-31,3%.
Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.