Signér søknaden raskt med BankID

Hvor mye vil du låne?

200 000 kr
8 år
Månedsbetaling
Fra 2 659 kr

Nominell rente fra 5,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950, Totalt: 92.334,-.

Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Bank logo
Monobank logo
MyBank logo
Collector Bank logo
BN Bank logo
AS Financiering logo
BB Finans logo
Ekspress Bank logo
Gjensidige Bank logo
Ikano Bank logo
Instabank logo
Santander Consumer Bank logo
Svea Finans logo
yA Bank logo
Monobank logo
MyBank logo

Søk nå

Du starter prosessen ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Behandling

Vi behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter.

Valg av lånetilbud

Når søknaden er ferdig behandlet kan du velge et tilbud som passer dine ønsker.

BankID er noe de aller fleste av oss har i dag. Denne digitale identifiseringsløsningen kan brukes til lånesøknader på nett, i nettbanken og til innlogging på offentlige tjenester.

Vi samarbeider med banker som bruker BankID i forbindelse med lånesøknader. Du kan dermed både legitimere deg og signere lånedokumentene med BankID. I praksis betyr dette at behandlingstiden på din lånesøknad blir betydelig kortere.

Hva er det?

BankID er en personlig og enkel måte å legitimere seg elektronisk på. Man kan dermed også bruke BankID til å signere dokumenter på nett. Metoden fungerer ved at man får tilsendt en elektronisk kodebrikke fra banken og denne kodebrikken genererer koder som man bruker når man signerer. Man må i tillegg benytte et personlig passord som er med på å sikre tjenesten.

I dag har man to forskjellige måter å bruke BankID på. Den ene er kodebrikken, mens den andre er via mobiltelefonen.

Sikkert, raskt og fleksibelt

BankID gjør at du får en kraftig forenkling og ikke minst større fleksibilitet i din hverdag. Det å signere dokumenter og de påfølgende legitimeringsprosessene blir mye enklere. Når du skal søke lån på nett unngår du unødvendig tapt tid via postgang og pengene vil være raskere på din konto. Dette i tillegg til at din elektroniske sikkerhet blir fullt ivaretatt.

Banker

Flere av bankene vi samarbeider med anvender seg av BankID og via Lånemegleren.no får du muligheten til å søke om lån helt opp til 500.000kr. Send inn en søknad til oss og få det beste tilbudet på markedet - vi tar kampen for deg og sender søknaden til flere banker. Vi slår til på lånet som gir deg de beste betingelsene og formidler det til deg.