Banker som tilbyr forbrukslån

Lånemegleren sitt mål er å bidra til at du som lånekunde får det best mulige tilbudet når du har behov for å søke om et forbrukslån. Derfor samarbeider vi med flere banker for å kunne prøve din søknad opp mot flere potensielle lånetilbydere. Vi vet av erfaring at bankene vurderer kunder på veldig ulike kriterier, og derfor er det alltid vanskelig å på forhånd si hvilken bank som vil gi akkurat deg det beste tilbudet.

En lånesøknad kan virke komplisert og om man skal fylle ut mange og selv sammenligne tilbudene blir dette fort en sendrektig prosess. Ved å fylle ut vårt smarte søknadsskjema søker du i flere banker samtidig og sitter igjen med det beste tilbudet. Du kan søke om så lite som 5.000kr og helt opp til 400.000kr og vi vil ta søknaden din til alle bankene som matcher din profil. Her på siden har vi samlet bankene vi har et samarbeid med, slik at du kan lese mer om hver enkelt bank og hva de tilbyr.

Svea Finans – tilbyr lån opptil 75.000kr alene eller 100.000kr om man har medsøker. Du kan se flere detaljer ved å lese vår infoside om Svea Finans.

Ikano Bank – tilbyr lån fra 25.000kr og opptil 200.000kr. Du kan se flere detaljer ved å lese vår infoside om Ikano Bank.

yA Bank – tilbyr lån fra 25.000kr og opptil 400.000kr. Du kan se flere detaljer ved å lese vår infoside om yABank.

Thorn Finans – tilbyr lån fra 5.000kr og opptil 50.000kr. Du kan se flere detaljer ved å lese vår infoside om Thorn Finans.

BB Finans – tilbyr lån fra 10.000kr og opptil 250.000kr. Du kan se flere detaljer ved å lese vår infoside om BB Finans.