Signér søknaden med BankID

Låne penger? Hvor stort lån trenger du?

Lånebeløp250 000 kr
250000
0 kr
0
Nedbetalingstid10 år
10
Månedsbetaling
ca 3 844 kr
Eksempel nom. rente 13,65%, eff. rente 14,62%. Lån 250 000 kr over 10 år.  Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 211 253 kr. Totalt 461 253 kr.  Nom. rente 7,49%-26,9%. Eff. rente 8,99%-31,3%. Rente baseres på individuell kredittvurdering. 
Søk nå

1. Søk nå

Start med å fylle ut vår søknad om lån uten sikkerhet.
Behandling

2. Behandling

Vi henter tilbud fra opptil 19 banker.
Velg lån

3. Velg lån

Finner vi et lån du vil ha utbetaler banken pengene direkte på din konto

BankID er noe de aller fleste av oss har i dag. Denne digitale identifiseringsløsningen kan brukes til lånesøknader på nett, i nettbanken og til innlogging på offentlige tjenester.

Vi samarbeider med banker som bruker BankID i forbindelse med lånesøknader. Du kan dermed både legitimere deg og signere lånedokumentene med BankID.

Hva er det?

BankID er en personlig måte å legitimere seg elektronisk på. Man kan dermed også bruke BankID til å signere dokumenter på nett. Metoden fungerer ved at man får tilsendt en elektronisk kodebrikke fra banken og denne kodebrikken genererer koder som man bruker når man signerer. Man må i tillegg benytte et personlig passord som er med på å sikre tjenesten.

I dag har man to forskjellige måter å bruke BankID på. Den ene er kodebrikken, mens den andre er via mobiltelefonen.

Sikkert og fleksibelt

BankID gjør at du får en kraftig forenkling og ikke minst større fleksibilitet i din hverdag. Det å signere dokumenter, logge inn i offentlige portaler og øvrige legitimeringsprosesser blir mye mindre komplisert. Når man nå for eksempel skal søke om lån vil man derfor ikke som tidligere måtte vente på å motta dokumentene i posten, men man kan altså signere disse på nett. I tillegg gjør det at prosessen faktisk blir tryggere/sikrere.

Banker

Flere av bankene vi samarbeider med anvender seg av BankID og via Lånemegleren.no får du muligheten til å søke om lån helt opp til 500.000kr. Send inn en søknad til oss og få det beste tilbudet på markedet - vi tar kampen for deg og sender søknaden til flere banker. Vi slår til på lånet som gir deg de beste betingelsene og formidler det til deg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til å få periodiske e-poster fra oss om privatøkonomi og lån. Du kan når som helst melde deg av.
Lånemegleren

Copyright © 2019
Lånemegleren driftes av STK Finans AS.
Lånemegleren finnes også i Sverige og Finland.
I tillegg drifter vi Forbrukslån.com.

På lånemegleren.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal fungere på en god måte for deg.